понеделник, 12 февруари 2018, 19:17 ч.

Само в BNews

Идеите на Бареков не са утопия! Решено е: Пенсионерите с безплатни зъбни протези!

BNews.bg

Идеите на Бареков не са утопия! Решено е: Пенсионерите с безплатни зъбни протези!

Няма как да се забрави това, което е добро и полезно за народа. Това е причината днес да се говори за първопричината пенсионерите да имат безплатни зъбни протези. Да, идеята е на Николай Бареков, този, който беше обявяван за популист, а днес точно тези, срещу, които се изправи той самият, въвеждат тази негова идея.

Лидерът на “Движение Презареди България” и евродепутат Николай Бареков настояваше за това, а той бе буквално смазан от медийната пропагандна машина по заръка на политическото статукво. Днес, когато гръмна новината - пенсионерите ще имат право на безплатни зъбни протези, хубаво е да дадем заслуженото на създателя на идеята… другите да не си преписват заслуги.

Зъбните протези ще се отпускат от 1 септември първоначално само за хората между 65 и 69– годишна възраст.

За взимането на мярката, изработването им и евентуалните корекции възрастните хора няма да заплащат нито лев. Това съобщи председателят на Българския зъболекарски съюз д-р Николай Шарков в Шумен на съвместен семинар. Уточни, че до тази придобивка за старите хора у нас се е стигнало след продължителни преговори между съсловната организация и Националната здравноосигурителна каса, която ще покрива на 100% новата стоматологична услуга.

Оказва се, че Бареков не е нито популист, нито лъжец, просто е от малкото далновидни политици, дръзнали да се опълчат на медийното и политическото статукво. Естествено, не се и надявайте, че сега някои от тези, които го хулиха ще му се извинят!

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

  • Kирилов - 01:21, 13 февр.

    По големи популисти от Мутрата и неговите помияри няма.

  • Българин - 01:19, 13 февр.

    Откраднаха идеята на Бареков и я опорочиха. Както и идеята за казармата. Некадърници.

  • Боян - 19:23, 12 февр.

    За съжаление сме много прост народ управляван от още по-прости управници и много трудно отсяваме семето от плявата. Бареков май ще се окаже от малкото свестни политици.

Напиши коментар

Коментари