понеделник, 12 февруари 2018, 19:33 ч.

Самозабравилите се...

Поредна патриотарска простотия! Този път се вживяват в ролята на цензури на БНТ!

BNews.bg

Поредна патриотарска простотия! Този път се вживяват в ролята на цензури на БНТ!

Патриотарите от НФСБ решиха да се правят на кинокритици и цензури на Българската Национална Телевизия. С официална декларация, разпространена до медиите, партийката на тоалетния министър остро възразява срещу излъчването на филма "Откраднати очи", тъй като "филмът третира един сложен, противоречив и болезнен период от близката ни история".

Самозабравилите се патриотари явно са решили, че от тук нататък ще пишат и историята на България и не желаят да се споменава за чудовищните зверства на Държавна сигурност, тъй като не малко от тях са агенти именно на тази чудовищна организация Държавна сигурност начело с агент Иван.

Все пак припомняме какви награди е спечелил филмът "Откраднати очи":

Наградата на КОДАК за най-добър български игрален филм в лицето на Радослав Спасов и Пламен Сомов - диплом, статуетка и негатив на стойност $ 3000 на 9 Международен София филм фест, (София, 2005).
Голямата награда „Сребърен Георги“ за главна женска роля на Весела Казакова на 27 МКФ (Москва, Русия, 2005).
Наградата на публиката на МФФ в (Палич, Сърбия и Черна гора, 2005).
Наградата „Горчивата чаша“ на Факултета по журналистика към СУ „Климент Охридски“ на 13 МКФ „Любовта е лудост“, (Варна, 2005).
Наградата на журито „Диалог“ в размер на 2 500 евро „за принос в разбирателството между различните култури“ на 15 МКФ на източноевропейското кино, (Котбус, Германия, 2005).
Голямата награда на публиката на 32 МКФ във (Вюрцбург, Германия, 2006).
Специалната награда на Червения кръст на МКФ за телевизионни филми (Монте Карло, Монако, 2006).
Наградата „Сребърна роза“ на 24 МКФ (Бергамо, Италия, 2006).

 

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари