вторник, 13 февруари 2018, 10:10 ч.

Симеонов нападна свирепо Джамбазки и Каракачанов

Тоалетният министър ПРОПЛАКА: ВМРО узурпира медийнотото внимание!

BNews.bg

Тоалетният министър ПРОПЛАКА: ВМРО узурпира медийнотото внимание!

Съвсем се разклати и разпада колибката на "Обединените патриоти", които все повече заприличват на "Обединени идиоти".
Тройката пишман патреотари се избива да дремят рано сутрин по тв студиата и да се плюят един други. 
Това се видя с всичките му нюанси по време на сутрешното участие в БНТ на Валери Симеонов.Той демонстрира поведение на разсърдено малко дете, което говори без много да мисли какво казва. Именно в това си полусънно състояние обаче изрече и някои истини:

„Първан Симеонов като член на ВМРО обслужва интересите на Каракачанов. Когато дойдат социолози, ги питайте дали членуват в някоя партия и привърженици ли са на определена идеология!“
Един добър журналист би задал мигновено въпроса: "Това означава ли, че обществото е манипулирано и вие не се ли възползвахте от този партиен социолог?"
Всъщност  Симеонов в желанието си да нападне своите коалиционни партньори Каракачанов и Сидеров, разкри най-гнусната технология за манипулиране на обществото чрез нагласени социологически изследвания. Същите партийни социолози са непрекъснато в медиите и именно чрез тяхното обслужване бяха разпространени лъжите на патриотарите, които ги вкараха в парламента и властта. 

Да не забравяме, че от най-малката партийка с 20 хиляди гласа, ВМРО открадна самоличността на Атака и НФСБ и са намърда във властта, каквито са отколешно печално известните напъни на агент Иван. Той пристана на кого ли не в политиката, само и само да додрапа до пост в управлението и да лапа безогледно на държавната хранилка. 

"Тази конвенция няма да бъде подкрепена от Националния фронт за спасение на България, от неговите депутати, но референдум няма да бъде подкрепен също. Защото това са 30 милиона лева, 30 милиона грешни пари, които ще бъдат изхвърлени, ще бъдат похарчени за една глупост." подхълзна  коалиционния си партньор Симеонов.

 На въпрос ако се ратифицира Конвенцията пада ли кабинетът, Симеонов заяви: „Сериозни въпроси в една коалиция се разглеждат там, където им е мястото – на политически съвет, а не в телевизионни студиа. Такъв съвет не е имало, въпросът не е обсъждан - изключително сериозен е“, каза той, но именно в тв студио, откъдето напоследък не излизат с колегите си от коалицията като се плюят взаимно един други.

Симеонов отрече да е бил на тайна среща с Цветан Цветанов, за да уговаря поведението на депутатите от НФСБ, когато се гласува Конвенцията. През последните 14 дни двамата нито са се виждали, нито са се чували, обясни той. Симеонов коментира и отношенията в Обединени патриоти и обясни, че напоследък липсвала комуникация. Дали ще се "изчистят" взаимоотношенията зависи от Каракачанов, заяви Симеонов.

Той призна, че има непрекъснато проблеми, наслоени от няколко месеца напрежения, които са в парламентарната група, които няма никакво желание да бъдат решение, които пораждат напрежение и то най-вече от страна на Каракачанов.

Симеонов ревниво и сърдито допълни, че има едно голямо деформиране на медийните представяния в коалицията, това все пак е коалиция от три партии, но в случая цялото медийно пространство е узурпирано от представителите на ВМРО, което си е проблем от няколко месеца. 

Все повече се затвърждава мнението, че управлението на кабинета Борисов-3 е вредно за България в тази конфигурация, както във вътрешен план,
така и във външен план .Пораженията особено във външнополитическо измерение през последните дни от страна на патриотарите са с особена тежест за България и българския народ.Те могат да бъдат отъждествени единствено с национално предателство.
 

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

 • предпразнично за обединени пyтриоти - 13:12, 13 февр.

  “Живейки в дружба със султана и разпореждайки се с министрите му, бихме могли да подготвим автономията на единоверците и задължените нам християни, да обезвредим Турция и придобивайки правото да се разпореждаме на Проливите да оставим султаните в Константинопол да доизживяват дните си, докато може да се мине без тях, като намерим такова решение на Източния въпрос, което да остави в наше безспорно владение Проливите и съответно-влиянието ни върху българите, гърците, сърбите и арменците” (...) За да бъде властта ни здрава и да не изисква постоянно извънредно напрежение от наша страна, е необходимо постоянно нравствено подчинение на съседните области и да превърнем българското и гръцкото население, от една страна, и арменското, от друга, в послушно оръдие на руската политика и в постоянни съюзници, като унищожим всякаква възможност за преминаването им във враждебен лагер” (граф Николай Игнатиев, “Записки 1875-1878”, превод от руски Велислава Димитрова, изд. Отечествен фронт, София 1986 г. , стр. 51, 52).

 • Българин - 13:05, 13 февр.

  БОКЛУЦИ!

 • Наблюдател - 13:04, 13 февр.

  Накрая помиярите на властта ще се избият за кокала. Идиоти.

 • патриот - 13:03, 13 февр.

  Глупендери.... по-голями тъпанари от тия няма!

Напиши коментар

Коментари