вторник, 13 февруари 2018, 13:25 ч.

Патреотите се разпадат!

Каракачанов деформира медиите, а Цветанов ми е малък, той ли ще ми определя поведението?!

BNews.bg

Каракачанов деформира медиите, а Цветанов ми е малък, той ли ще ми определя поведението?!

Обединените се разпадат със страшна сила!

Нищо не може да удържи тоалетния министър да храчи по корпулентния си колега Каракачанов, с когото явно вече изобщо не се дишат.

"От страна на колегата Каракачанов има едно голямо деформиране на медийното представяне на коалицията. Не са лесни хората, които са в тази коалиция", каза пред БНТ Валери Симеонов.

WC вицето директно  призна в ефир, че отдавна куцат отношенията в Обединени патриоти и напоследък им липсвала комуникация. За основна причина на разпада им отново посочи Каракачанов: " Дали ще се "изчистят" взаимоотношенията зависи от Каракачанов", заяви Симеонов.

"Естествено, че има непрекъснато проблеми, има наслоени от няколко месеца напрежения, които са в парламентарната група, които няма никакво желание да бъдат решение тези проблеми, които пораждат напрежение и то най-вече от страна на колегата Каракачанов. Там има едно голямо деформиране на медийните представяния в коалицията, това все пак е коалиция от три партии, но в случая цялото медийно пространство е узурпирано от представителите на ВМРО, което си е проблем от няколко месеца. Надявам се да го решим в скоро време," каза Симеонов

"С Цветанов нито съм се чувал, нито съм се виждал. Той е с близо 10 години по-малък от мен и да ми определя поведението дали е възможно?", коментира той относно спекулации за подобни отношения между двамата.

"От 2005 г. ми се предлага да вляза в политиката и от немай-къде 2011 г. създадох партия. Мога да изброя за тези 9 месеца неща, с които съм се захванал и съм свършил до край", каза вицепремиерът за себе си.

Симеонов явно обаче не вижда гредата в собственото си око и зулумите, които натвори, включително като с просташкия си език се опита да изгони евродепутатката Ска Клер, с което изложи цялата държава пред Европа, точно по време на Европредседателството. Така подплати индивидуалните изцепки на Бойко Борисов по всевъзможни официални визити. 

Вицето май е забравил, че с Каракачанов, с кого сега са в явна война, обещаха да се справят с демографската криза, да вдигнат пенсиите, нищо от това не се случи, а напротив.

Симеонов май му е къса паметта и забрави, че се прочу със заплахите към сина си и пожеланията, че иска той да е мъртъв, с откриването на тоалетни, с издънките по границата и "великата" ограда, с частния си хотел, който печели на гърба на държавата.

 

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари