вторник, 13 февруари 2018, 13:35 ч.

Чисто лобиране за мутрите

WC министърът отново протегна хищните си ръце към "Слънчев бряг - АД"

BNews.bg

 WC министърът отново протегна хищните си ръце към "Слънчев бряг - АД"


Печално известният тоалетен министър отново протегна хищните си ръце към държавното предприятие "Слънчев бряг- АД". Обърнете внимание на тази крилата фраза "Слънчев бряг трябва да се издърпа от ръцете на мутрите, които са си го разпределили." Колко красиво звучи всичко за тези, които си нямат хал хабер как функционира животът в емблематичната община Несебър.

Дали наистина този тоалетен министър се бори срещу мутрите или чисто и просто е техен покорен слуга? Заграбването на държавния актив и предоставянето му на община Несебър си е пладнежки грабеж посред бял ден на първо място и на второ предоставянето му по най- безобразния начин на нови мутренски групировки, които да са на подчинение именно на тоалетния министър. Така, че това си е чисто просто лобиране от едните мутри към другите.
Само, че прикрито с лозунга да издърпаме Слънчев бряг от “мутрите”. Да, бе, да!
Интересно защо тоалетния "борец" срещу мутрите в Слънчев бряг до сега не е поискал да им се направи ревизия и да се види от къде са им доходите? И ако те са плод на престъпна дейност и корупция държавата да пристъпи към конфискация на хотели, заведения и други активи собственост на мутрите. Та нали именно тоалетния министър известен в този район и като повелителя на шума твърдеше, че огромна част от дейността на мутрите е незаконна, а дали същия е подал поне един сигнал да прокуратурата срещу тези мутри? Да, бе, да! Така че, аман от спасители!
 

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари