вторник, 13 февруари 2018, 19:20 ч.

Созополис

Какво се случи с тялото на Шарлопов след внезапната смърт? Предстои да…

BNews.bg

Какво се случи с тялото на Шарлопов след внезапната смърт? Предстои да…

Прахът на внезапно починалия в съня си български бизнесмен Стефан Шарлопов ще бъде разпръснат над скалите край Созопол. Тялото му е кремирано, пише Флагман.

Това е било желанието му още приживе, когато проектира репликата на стария Созопол два километра южно от града - в типичната му архитектура и атмосфера, наричайки го с древното Созополис.

Урната ще бъде донесена на тракийското светилище при скалите, датирано на повече от 2 500 години, което бе съхранено и възстановено след археологически проучвания.

В центъра на оброчището ще се разпилее прахът. Любимото място на родолюбивия и с прекрасен характер предприемач всъщност по ирония на съдбата отне и живота му, тъй като през последната година проблемите около връщането на банковия кредит за довършването на мегапроекта, зарязан от бившите му съдружници от Русия са били честа тема на разговор.

Тялото на 55-годишния бизнесмен не бе аутопсирано след смъртта му. Шарлопов бе намерен мъртъв от съпругата му Бояна около 7 часа сутринта в понеделник, 5 февруари. Предполага се, че е починал от инфаркт. През последните няколко дни той се чувствал неразположен и смятал, че кара на крак някаква разновидност на грип. Вечерта в неделя се оплакал, че не му достига въздух и си легнал рано. Дотогава е нямал никакви проблеми по отношение на здравето, за което свидетелстват десетки негови приятели.

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари