вторник, 20 февруари 2018, 9:00 ч.

За какво плаща държавата?

Разбиващо! Кралев определи - „нашите“ от Ислямска република Иран се представили чудесно! За дебелите, възрастните шефове и екскурзиантите в Пьонгчанг…

BNews.bg

Разбиващо! Кралев определи - „нашите“ от Ислямска република Иран се представили чудесно! За дебелите, възрастните шефове и екскурзиантите в Пьонгчанг…

НАШИТЕ “ИРАНЦИ” СЕ ПРЕДСТАВИЛИ МНОГО ДОБРЕ НА ОЛИМПИАДАТА, НЕ БИЛИ ВСЕ ПОСЛЕДНИ

“Министърът Красен Кралев се срещнал вчера по обед с българските олимпийци на Игрите в ПьонгЧанг” - така гласи спортната вест из медиите. На фотоса долу, илюстриращ знаменателното събитие, се виждат тринадесетте участници в срещата. От тях, според мен, само трима са спортисти-олимпийци (млади хора в спортен екип), има и едно момиче с черен балтон, не вярвам да е спортистка, а почти всички останали десетина души (това са 77% от всички снимани), начело с министъра, са дебели и възрастни шефове и екскурзианти. Шест души от сниманите, (тримата спортисти и други трима възрастни, не ги знам какви са) на главите си имат шапки с цветовете на националния флаг на Ислямска република Иран - зелено, бяло и червено. Министърът е решен другояче: в червено, черно и резеда.

Всички са много радостни. “Представянето ни досега на Олимпиадата е много добро” - казал на срещата пределно доволният Кралев, щото сме имали едно 30-то и едно 15-то място, голям успех значи, и трябвало още пари за зимните спортове.

Аз не бих се съгласил с констатацията на министъра, и мисля, че в описания случай виждаме ясно редица проблеми, включително и от медицински порядък.

 

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

  • Анита М. - 09:36, 20 февр.

    Недейте така бе хора. Ние се подчиняваме на олимпийския девиз,че по важно е самото участие,разбирай екскурзия,отколкото резултатите. Ха-ха-ха.

  • 1 - 09:30, 20 февр.

    какво представяне бе дебел,бегачи биатлонисти,класирали се след 50място,това ли ти е доброто представяне,твоето вики,по-добре се представя,пред ЮКСЕЛ.

  • Olympus - 09:12, 20 февр.

    Башибозук! :(

Напиши коментар

Коментари