сряда, 21 февруари 2018, 19:50 ч.

От BLife

Филип Аврамов показа новата си жена

BNews.bg

Филип Аврамов показа новата си жена

Звездата от „Скъпи наследници“ Филип Аврамов и новата жена в живота му Севинч Ибрахим се показаха за първи път заедно в тв интервю. Двамата разказаха, че са се запознали във Варна, сред приятелите-рибари на Фицата. Актьорът по това време е женен за колежката си Милена, която също играе в хитовата драмеди поредица, но след съдбовната среща се сприятелява със Севинч и впоследствие се влюбва в нея.


„Съвсем случайно се озовах на едно място, което вече е специално и за двама ни. Имаме много добри приятели там, а Филип едва ли не живее за тези моменти, в които ще отидем. Забравя за всичко останало, влиза в морето и става друг Филип“, започна разказа Севинч.

Певицата, която в живота съчетава музиката с професията си на медицинска сестра, обясни, че самата тя няма влечение към риболова, а по-скоро към консумирането й. „Запознахме се, станахме приятели, а и той си е впечатляващ“, каза брюнетката в „Преди обед“. „Лудичък е, което си личи и от екрана, а е и позитивен през по-голямата част от ежедневието. Беше ми интересен като човек, неговият образ на екрана е малко по-различен от този в живота. Има красива душа, интересен усет към живота и е фин човек. Споделихме много красиви моменти заедно, което досега не ми се беше случвало“, разказа певицата.

Два месеца след запознанството им Севинч и Филип усетили, че имат чувства помежду си. „Сближи ни това, че сме хора, които не искат нищо от другия“, обясни на свой ред актьорът. Двамата си партнират не само в живота, но и на театралната сцена.

Филип бил този, който пръв усетил, че приятелката му е бременна и я накарал да си направи тест. Тя го направила по време на едно от дежурствата си в „Пирогов“ и разбрала, че очаква дете. Дъщеря им Ана буквално израстнала на сцената, тъй като дори като бременна Севинч участвала в представлението „Бог рок“.

От известно време двамата си строят къща, която обаче става бавно. Самият Филип е неразделна част от изграждането й. Актьорът разказа, че голямата му дъщеря обича много сестричката си и поне засега не проявява ревност към нея. Аврамов даде да се разбере, че с бившата му жена Милена нямат проблеми помежду си и се стараят в името на детето да поддържат добри отношения.

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари