четвъртък, 22 февруари 2018, 9:37 ч.

Пребил децата

УЧИЛИЩНА ДРАМА! Седмокласник редовно биел момиче в 5 клас в Златарица, баща му издивя и го.....(СНИМКИ)

BNews.bg

УЧИЛИЩНА ДРАМА! Седмокласник редовно биел момиче в 5 клас в Златарица, баща му издивя и го.....(СНИМКИ)

По-подорбни обяснения даде майка му Снежана.

7-класник, пребит от баща на момиченце в 5-и клас в Златарица, показа пред bTV синините по ръката си. На развален български той се опита да обясни какво се е случило, но не успя много добре. Все пак стана ясно, че той действително е ударил момичето.

„Баща й ме наби. Влезе вътре“, каза ученикът, скрит зад параван. На въпрос дали може да чете и пише той отговори положително, но не можа да прочете нищо от показан му учебник.  

По-подорбни обяснения даде майка му Снежана. Тя е извадила медицинско за нараняванията. Тя била близо до училището, когато се случил инцидентът. „Недей се оглежда, бягай, бият твоето дете“, казали й родители.

Тогава покрай нея минал разгневения баща Саид, който се обърнал към нея: „Майка ти ще е*а циганска, ще ти пръсна главата“.   Баща обяснил по-късно, че е прибегнал до саморазправа, тъй като детето му било подложено на системен тормоз и никакви мерки не били взети. Глобен е 100 лв.

  Христина Ганчева, директор на училището „Свети Свети Кирил и Методий“, обясни: „Децата са проблемни, много често се регистрират конфликти“. По думите й, училището е предприело всички законови мерки, които е могло.   

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари