четвъртък, 22 февруари 2018, 10:17 ч.

Бомба в ефир

СИДЕРОВ СКОЧИ НА ЦВЕТАНОВ! Нарече го “бивш комунист от МВР”

BNews.bg

СИДЕРОВ СКОЧИ НА ЦВЕТАНОВ! Нарече го “бивш комунист от МВР”

През цялото си телевизионно интервю лидера на Атака не спяр да нарича Цветанов бивш комунист и да го опреква в по всички засегнати теми.

Волен Сидеров скочи срещу вторият човек в ГЕРБ Цветан Цветанов, като го нарече бивш комунист от МВР.

“Най- много обичам бивши комунисти от МВР да говорят срещу комунизма”, каза Сидеров в свое телевизионнно участие. Той обвини Цв.Цв., че прави каквото си иска и принуждава парламента да се занимава с незначителни неща като оставката на Валери Жаблянов и вечната тема за комунизма.

“Цветанов и ГЕРБ нямат капацитета да коментират комунизма” , отсече Сидеров. Той добави, че председателят на парламентарната група на ГЕРБ действа, като координатор, който си измисля незначителни теми за дебат, вместо да се съсредоточи върху нещо важно.

Сидеров продължи с това, че не влиза в сблъсък с Цветанов, защото не са на едно ниво. Присмял се хърбел на щърбел е ситуацията между двамата коалиционни партньори. Колкото компетентен е единия по темата, толкова реално е и другия. “Представителите на “Атака” не взеха участие нито в обсъжданията, нито в гласуванията за отстраняването на Валери Жаблянов, защото това е загуба на време”, заяви Сидеров, като отбеляза, че” Атака”  се занимавали с къде, къде по- важни неща и явно да се заяждат и оплюват колегите си е доста усърдна и трудоемка работна дейност.

През цялото си телевизионно интервю лидера на Атака не спяр да нарича Цветанов бивш комунист и  да го опреква в по всички засегнати теми.

 

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

 • с - 18:55, 22 февр.

  Това "нападане" е уговорено,за да изчисти името си на лизач.Но вече няма кой да му вярва.

 • Стефан - 16:40, 22 февр.

  На една научна конференция Иван Костов чете доклад и в.”24 часа” осведомява – “Костов се появи…” В центъра на столицата един гражданин,с който обществото ни може да се гордее, многократно е малтретиран и заплашван от човекоподобни екземпляри. Властите и т.н. компетентни органи,медии и общественост се правят на слeпи и глухи за това,което се случва,въпреки че са уведомени. В същото време за охраната на властници като Доган и Пеевски,скрити по сараите си,се прахосват милиони левове. Това е държавата,която създава среда за увредени екземпляри,но ни залъгва,че се бори за спокойствие,сигурност,стабилност,справедливост,законност и т.н. За щастие мракобесието няма да се върне, въпреки мераците на различни екземпляри,останки от миналото,защото времената са други.

 • Антон - 15:54, 22 февр.

  И аз не съм фен на ГЕРБ, но в случая направиха нещо добро като изгониха наглата комунистическа гад от парламентарната трибуна. И съм съгласен, че лица , несвързани с БКП, трябва да влизат в политиката, но не бих ги ограничил възрастово. Онова дете-идиотче Крум Зарков като е не 75-ти, а 95-ти набор, да не би да не е същата червена гад като дъртите пергиши от рубладжийската им секта? Те са генетично деформирани и изобщо не е случайно, че този факт избива цели 29 години след падането на тоталитарния им режим. Ако не продължим да ги гоним от държавното управление, и след 100 години правнуците ни ще им търпят наглостта, кражбите, предателствата, а може би и по-лоши неща. Защото те на всякакви гадости са способни!

 • Тихомир Томов - 15:33, 22 февр.

  Схемата с излизане от властта или коалиция на СубСидеров сме я гледали в последните 10 години . Щом почна да ги плюе значи ще е скоро . Милионера е с нулев рейтинг , телевизиите им се чудят какво да дават и коментират . Падението е страшно , а хората обидени от лъжите и поведението им .

 • 1 - 15:19, 22 февр.

  Антоне,сигурно и аз съм с 20години по-голям от теб,и много добре помня ,оня владко,който нарече дървена комунистическа глава,Жаблянов,че и те с гърневски,бойко,цецко-физкултурника,цецка все членове на бкп,а сега ''върли'' антикомунисти.България,ще се оправи,когато в политиката влязат лица родени след 1975година,които са чисти,и нямат нищо общо с бкп.

 • Антон - 14:57, 22 февр.

  Нямам думи, онемях от речитатива на такива “народни представители” като Жаблянов и Нинова. Ума не ми го побира, защото съм поне с 20 години по-възрастен от тях и много добре знам що значи БКП. Толкова много ли са рублите (доларите), че да продадеш и майчиното си мляко? Изумен съм, отвратен съм.

 • третополов член - 11:40, 22 февр.

  Болене, ти си същата ГЕРБерастка мъстия!

 • третополов член - 11:38, 22 февр.

  Нищо бившо няма в тая милициомерска крадлива мъстия!.... Слабо образован аватюрист, който се е хванал като лурлеж за заднима на Буда и се храни там....

 • 2 - 11:13, 22 февр.

  Волене, пак лъжеш! Твоя депутат Шопов беше на първа линия по време на дебата! Даже и наказание получи за обидни реплики срещу Жаблянов!

 • 1 - 10:43, 22 февр.

  болене,едно трябва да знаеш,че бивши комунисти няма,както и малко бременна жена, и малко негър.

Напиши коментар

Коментари