четвъртък, 22 февруари 2018, 15:00 ч.

Сериозен повод

Наздравици за Ники Далаков на Винария 2018

BNews.bg

Наздравици за Ники Далаков на Винария 2018

Просеко, ягоди и шоколад заляха „Винария“, по случай рождения ден на собственика на бутиковата винарска изба BETТER HALF Николай Далаков.

20 кг. специално подбрани ягоди бяха унищожени от приятели на бизнесмена, които се събраха на щанда на избата в тазгодишното издание на „Винария“ в Пловдив.

Макар че стечение на обстоятелствата отвяха в деня на празника му Човека Вино - Ники Далаков в далечен Тайланд, това не попречи на приятелите да вдигнат дъги наздравици с неограничени количества просеко BETТER HALF.

Собственикът на винарска изба с бутикови вина BETТER HALF, в старозагорското с. Змейово - бизнесменът Николай Далаков е част от историята на винопроизводството у нас. Има богата биография, свързана с производството на качествени вина и продължавате да се развивате успешно в този бранш.

За това говорят и трите златни медала, които които винарската изба BETТER HALF, спечели за своите бутикови вина преди ден на „Винария 2018“. Още един повод за наздравици.

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари