неделя, 25 февруари 2018, 9:20 ч.

Държавата на абсурдите

Живеем под властта на кумовете. Кога ли ще бъдем под властта на Умовете?

BNews.bg

Живеем под властта на кумовете. Кога ли ще бъдем под властта на Умовете?

Вий помните ли Митко Каратиста, че днес слушаме премиера, че нямал как да повлияе на ЧЕЗ? А знаете ли от коя партия е съветник в столицата съпругата му?...

Едно време, като премиер, Костов викаше, че "всички сме братовчеди", имайки предвид, че ТЕ СА СИ. Сега всички са кумове. Теменужка, като кума на Гинка и министър на енергетиката вчера беше усмихната и нямаше какво да каже за сделката, с която кумицата й взе ЧЕЗ. Нищо, че фирмата й има 11 000 лв. загуба, пък вади 625,9 млн.лв. за ЕРП-то. Няма банка, която да дава подобни заеми на фирма на загуба, не дава и лев на кредит.

За Делян Добрев и неговия Кумгейт толкова е говорено и всуе. Кръгът на политика, който като нищо ще ни сложат за следващ министър на енергетиката, си управлява всички възлови държавни енергийни дружества. Воглаве с Булгартрансгаз, където починалият управител беше кум на депутата Александър Ненков, който пък е син на шефката на КЗК и конституционен съдия, и чиято съпруга работи в ... Булгартрансгаз. След кончината дружеството се управлява от друга дама от кръга на Добрев от Хасково, а след нея идва изпълнителен директор не просто от Кумгейт, а чиято съпруга работи при майката на Ненков в КЗК. Именно КЗК ще проверява сделката на Гинка с ЧЕЗ. Даже премиерът е кум на един от бордовиците във фирмата Булгартрансгаз.

Живеем под властта на кумовете. Кога ли ще бъдем под властта на Умовете? 

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

  • А КОЙ Е МЪЖА И? - 16:12, 25 февр.

    ГОРИ СЕ ЧЕ МЪЖА НА ГИНКА-БУШОНА Е ИЗВЕСТЕН СИК-АДЖИЯ!!! .......... КАЖЕТЕ ИСТИНАТА!!!.... ЦЯЛАТА ИСТИНА ЗА ТИЯ ПАЗАРДЖИШКИ МАНГАСАРИ!

  • ГЕРБ Е МАФИЯ - 10:46, 25 февр.

    ГЕРБ Е СИК!.... УПРАВЛЯВАТ НИ ДОЛНО И ПРОДАЖНИ МУТРИ ОТ СИК, ФИНАНСИРАНИ ОТ СОРОС И АМЕРИКА, ЗА ДА ДЪРЖАТ СТРАНАТА НИ В БЕЗПЪТИЦА!... ТРЯБВАТ СМЪРТНИ ПРИСЪДИ ЗА ВСИЧКИ ПРЕДАТЕЛИ И МАРИОНЕТКИ НА КРАВАРИТЕ!

Напиши коментар

Коментари