неделя, 25 февруари 2018, 13:20 ч.

От Blife

Наско Месечков се отказа от мъжете и кариерата си

BNews.bg

Наско Месечков се отказа от мъжете и кариерата си

„Няма да работя повече, ще си гледам семейството. Разочарован съм, че талантът ми остана недооценен в България”, обяви навръх 30-годишния си юбилей бисексуалният танцьор.

Танцьорът Атанас Месечков – известен на широката публика от „ВИП Брадър” и „Денсинг Старс”, вече няма желание да работи и да се изявява на сцена. Преди броени дни той навърши 30 години и по този повод сподели разочарованието си, че талантът му е останал недооценен в родината.

Месечков е огорчен, че през годините малцина са се опитали да разберат изкуството, с което се занимава. „Достигнах до извода, че съм вложил частица от собственото си сърце и талант в нещо, което до този момент малко хора тук са оценили. И защо е така? Защото живеем в страна с по-различни схващания. Сега съм се посветил на най-важните неща в живота ми. Вече не се раздавам за неблагодарници и дребни души. От две години насам за мен най-важно е семейството. То е онова, което продължава да ме движи напред”, написа танцьорът на страницата си в интернет. 

Отдавайки се на равносметка, Месечков преценил, че е време да се оттегли от голямата сцена. Школата му за танци продължава да функционира и сега, но хореографът не е ангажиран с нея ежедневно, а уроците и тренировките са поети от други инструктори.

Освен за невръстната си дъщеря, Месечков полага грижи и за двете деца на съпругата си Кремена от предишния й брак. Говори се, че заможната дама зарязала първия си мъж, за да бъде с бисексуалния Наско, а във финансов аспект семейството напоследък разчитало основно на нея. Навремето известният танцьор и хореограф  излизаше предимно с мъже  – все богати и с добро положение в обществото. Секс списъкът му включваше журналисти, политици и дори френски доктор.

В един момент Наско се кротна и заряза безразборните връзки. Идеята за семейство и дете така го обсеби, че той се втурна в търсене на подходяща булка. За свой късмет, успя да я открие точно в залата по танци, пише "Уикенд".
 

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари