понеделник, 05 март 2018, 12:21 ч.

Първо в BNews

Бареков и Консерваторите взеха участие по законодателните въпроси в Бахрейн (ЕКСКЛУЗИВНИ СНИМКИ)

BNews.bg

Бареков и Консерваторите взеха участие по законодателните въпроси в Бахрейн (ЕКСКЛУЗИВНИ СНИМКИ)

Българският представител в Бахрейн - Николай Бареков публикува нова информация за конференцията, която се проведе в арабската държава.

Срещите са на най-високо ниво в Кралство Бахрейн, а Бареков е част от Делегацията на ръководството на Европейските Консерватори, водена от Джефри ван Орден.

По време на визитата, Бареков е получил признание за приноса ми в развитието на отношенията Европейски съюз, Балкани - Близък Изток.

Ето какво пише за посещението Бареков:

На съвместната конференция по законодателни въпроси на Европейската делегация на консерваторите с президентството на Shura consul - горната камара на Парламента на Бахрейн, назначена от Краля. На снимката с мен е председателят на Парламента Shura Негово превъзходителство мистър Али Бин Салех Ал-Салех.

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

 • Георги Иванов - 11:28, 16 март

  Бареков, Бареков - Надут пуяк . На какъв език си говориш с домакините. Нещастен лапач. Подлога на Цветан Василев.

 • Българин - 17:59, 05 март

  Браво!

 • Jeff - 17:58, 05 март

  Високо ниво. Достойно представяне на България!

 • Само така! - 17:55, 05 март

  Поздравления! Успех!

Напиши коментар

Коментари