четвъртък, 08 март 2018, 16:10 ч.

Премиерът е тотално объркан и за пореден път и не знае как да постъпи...

АРМАН БАБИКЯН ЕКСКЛУЗИВНО ЗА BNEWS: Управляващите са неадекватни! Борисов първо не знае за какво става въпрос с ЧЕЗ, после иска са участва! ПатрЕотите всички знаем защо ги събраха...

BNews.bg

АРМАН БАБИКЯН ЕКСКЛУЗИВНО ЗА BNEWS: Управляващите са неадекватни! Борисов първо не знае за какво става въпрос с ЧЕЗ, после иска са участва! ПатрЕотите всички знаем защо ги събраха...

 

Екипът на BNews се свърза с политолога Арман Бабикян по актуалните теми, които тресат държавата - ЧЕЗ, разпада при ПатрЕотите и цялостната политическа обстановка.

- Как бихте коментирали това, което се случи около сключването на сделката с ЧЕЗ и това което управляващите казват? Оказва се, че не е истина - от Чехия ги опровергават?

- Това, което управляващите показаха в тази сделка е, че не са адекватни. Първо министър-председателят каза, че не знае за какво става въпрос, че това е сделка между две частни фирми и държавата няма да участва, след това държавата поиска да участва в сделката. Това показва една обърканост и че той не знае как да постъпи. Тези действия, които включват държавата, показват, че е лош стопанин.

- Как ще коментирате разрива в „Обединените патриоти“ и постоянните скандали, които стават сред тях, включително днес караницата между Волен Сидеров и Валери Симеонов, за изказването му срещу руския патриарх Кирил?

- Проруските изяви на „Атака“ и ВМРО са отдавна известни. Вели са знамена по не едно събития и е видно чии интереси защитават. За пореден път заемат проруска позиция. По-скоро изненадващо е смелото и доста справедливо изказване на Валери Симеонов. Коалицията им е известно защо е събрана, за да оцелеят в рамките на управлението.

- Говори се, че ДПС дърпа конците им и стои зад тях.

- Говорят се много неща. За кой дърпа конците им и в чия услуга работят можем да съдим по действията на министрите от коалицията, отколкото по поведението на депутатите им в парламента. Поведението на министрите е повече показателно, отколкото това, което става в парламента.

- Смятате, че изказването на Симеонов е правилно?

- Един уважаващ себе си политик не може да адмирира подобно отношение към държавния глава, а това е българският президент. Подобно поведение няма как да бъде толерирано. Ако някой уважава държавата си, трябва да реагира така. Ние неколкократно ставаме свидетели на подобни обиди и за българския език, и за Македония, а този духовник ни размаха пръст и ни каза пред коя кръв да скланяме глави. Русия изглежда е все още държава, в която духовния й водач е под управлението на държавното управление, а не под това на паството му.

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

  • Мунчо! - 14:03, 09 март

    Защо Бойко си позволи да поздравява за първи път в историята държавните глави на Полша, Финландия, Румъния и Черна гора, че ни били освободили от турско робство, а не отправи такива поздрви до узбеки, туркмени, грузинци, казахи, които също като финландци и поляци са били в руската империя? И откога за национални празници се изпращат поздравления от освободената страна преди те да са я поздравили? Това Бойко го направи тенденциозно, в угода на американците, с цел подмяна на историята. Е как няма да повиши тон патриархът на Русия? Само че той беше ясен, че е останал с много добри впечатления от президента. Така че не засланяйте Бойко. Той е причината за скандала!

Напиши коментар

Коментари