събота, 10 март 2018, 15:00 ч.

Това ли ти е грижата за хората?

Волене, къде са парите за яз.Бели Искър и защо мълчиш?

BNews.bg

 Волене, къде са парите за яз.Бели Искър и защо мълчиш?

Парите ще бъдат отпуснати със специално постановление, става ясно от думите на Борисов.


 Спомняте ли си врявата, която вдигна Волен за яз.Бели Искър? Ето какво реши на извънредното си  заседание днес правителството Борисов-3.То ще даде 3 млн. лева на община Хайредин за ремонт на прелелия язовир, съобщи премиерът Бойко Борисов на днешното извънредно заседание на Министерски съвет за обсъждане на мерки за гарантиране на сигурността на населението, заради преливането на язовири в страната.Във видинската община бе обявено частично бедствено положение, след като язовир "Рогозен" преля.

Ситуацията в района са успокоява. Парите ще бъдат отпуснати със специално постановление, става ясно от думите на Борисов. Както винаги Борисов действа след дъжд качулка, сиреч белята стана и сега ще харчим парите. Не ни се мисли какво ще се случи, ако твърденията на прокуратурата за спешен ремонт на яз.Бели Искър се окажат закъснели.Нещо , за което алармира и Волен Сидеров.

Странно обаче защо след днешното решение на правителството, в което не се обелва и дума за спешен ремонт на язовирът, който застрашава животът на повече от два милиона души Волен Сидеров си мълчи? Волене това ли ти е грижата за хората?
 

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари