понеделник, 12 март 2018, 9:40 ч.

Горките им гласоподаватели

Бареков: Патриотите и техните измами: 300-500 лева минимална пенсия, хиляда лева минимална заплата, казарма...

BNews.bg

Бареков: Патриотите и техните измами: 300-500 лева минимална пенсия, хиляда лева минимална заплата, казарма...

Помните ли предизборните обещания на пишман патреотите и кое от тях се случи? Влизането вав властта е голям залог и те не се посвениха да се заиграят с най-тревожните проблеми на българите, само и само да се докопат до управлението на дръжавата.

Публикуваме изключително точния коментар на евродепутата Николай Бареков за популистките изказвания на пишман воеводите:

"Чета и не вярвам на очите си! Господин Джамбазки нахулил яко руския патриарх и обещал по един пищов на всеки да се пази от бандитите. А миналата година по това време ВМРО предизборно обещаваха полиция да ни пази във всяко населено място и обещаваха Ренесанс на отношенията ни с Русия. Обещаното не е като даденото, казва шефът му Каракачанов. Властта е болестно състояние за низшите духом, така мисля аз. И се сетих за другите им измами: 300-500 лева минимална пенсия, хиляда лева минимална заплата, казарма,...горките им гласоподаватели."

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

  • Буров - 14:39, 12 март

    Mутрата само ги използва за да седи на власт и да краде. После ще ги хвърли на кучетата както направи с реаниматорите. Балъци.

  • Българин - 14:36, 12 март

    Помиярите на Тиквата обещаваха какво ли не само и само са се намъкнат във властта. Алчни и некадърни доразсипаха държавицата ни. Тия ще видят отново власт и парламент ама през крив макарон.

  • Българин - 14:34, 12 март

    Помиярите на Тиквата обещаваха какво ли не само и камо са се отмъкнат във властта. Алчни и некадърни доразсипаха държавицата ни.

Напиши коментар

Коментари