вторник, 13 март 2018, 9:15 ч.

Национално отговорно

Илияна Йотова: Президентът отговори както трябва на руския патрирах!

BNews.bg

Илияна Йотова: Президентът отговори както трябва на руския патрирах!

Президентът отговори както трябва. Без да влиза в емоционални спирали. Смятам, че позицията на президента е достатъчно твърда и национално отговорна. Така коментира Илияна Йотова скандала с руския патриарх Кирил.

"Няма да влизам в конспиративни теории, всеки може да изразява каквото иска мнение. Важно е да устояваме достойно позициите си", добави тя. "Не смятам, че това е активно мероприятие на Кремъл срещу президенството. Приемам го като емоционална реакция във възможно най-неприемливата форма. "Дълбокият ми поклон пред руския патриарх е поклон и пред Българската православна църква", каза тя.

"Президентската институция няма да е толкова безгласна, както предишните 5 години. Поели сме ангажименти към хората и ще ги изпълняваме. В съглашение зад гърба на хората няма да влизаме", коментира Йотова за отношенията между Радев и Борисов. 
 

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

  • Генерал Кобалт - 00:36, 14 март

    Днес чух мненията на видни комунисти като мис пиги, росен карадимов и татяна буруджиева за "реакцията" на президентчето към министъра на пут_ин по антибългарските въпроси поп киро, и беше голям майтап. Била му реакцията толкова достойна, премерена и прекрасна! Ама защо не ни я покажат, щом е такава? Защото е стоял пред НАГЛЕЦА като нас_ан! Достатъчно дълго вече го познаваме президентчето, за да очакваме нещо друго от него!

  • ОСТАВКИ! - 21:39, 13 март

    Пусни отговора на резидента смрадев да го чуем. Москва не вярва на сълзи, а София не вярва на лъжи. И двамата сте СРАМ за България - ОСТАВКИ!

  • Миро - 12:03, 13 март

    Президентът е уравновесен и умен човек. Той ще оправи кашата, която Бойко забърка с благодарствените си писма до държавите, които още не бяха го поздравили за Националния ни празник. -Бойко, какво имаше предвид с този камък от връх "Ботев" - "подарък"за патриарх Кирил?

Напиши коментар

Коментари