вторник, 13 март 2018, 14:08 ч.

Предател на национални интереси

WC министърът се изходи по темата прекрояване на граници в Европа!

BNews.bg

WC министърът се изходи по темата прекрояване на граници в Европа!


Тоалетният министър реши отново да се прави на патриот. Този път реши да помпа мускули пред Ердоган.Така де, нали трябва да има някой пред когото да се изрепчи и да надуе хилавите си мускули? 

Повод му даде изказването на президента Ердоган, който в своя реч се обърна към българските турци с думите, че Кърджали е част от техните духовни граници,а WC министърът му отвърна, че в исторически план двете страни нямат нищо общо, сякаш българските турци не са от България, а са от Марс. Върховно непознаване на най-новата истирия на Европа талетният ни идол демонстрира с изказването си "На територията на Европа прекрояването на граници е недопустимо"!
Добре е тоалетният да мисли преди да говори щуротии, но на него май това най му приляга. Все пак даваме му кратък урок за прекроени граници в Европа, както и за предстоящо такова:Чехо-Словакия, ГФР-ГДР, Югославия=Словения, Хърватска, Македония, Босна, Косово..., Украйна-Крим, Литва, Латвия, Естония,
Каталуния и още чакат!

Редно е обаче да поставим и няколко много,много важни въпроса и те са: Дали тоалетният министър с действията си не обслужва имперските интереси на Турция? Не беше ли именно той човекът, който заведе своите депутати в Нагорни Карабах и участва в референдум, касаещ прекрояване на граници? С тези действия не дава ли сигнали именно в тази посока, подсилвайки ги и с нападките си срещу руския патриарх, за да постигне разделението между два
православни народа?

Въпроси, върху които е крайно време да се замислим доста по-задълбочено и да разберем, че този така наречен патриот вероятно е най-отявления предател на националните ни интереси. 
 

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

  • Donaldmeade - 14:30, 23 апр.

    Здравстуйте! Добрый вечер. У Вас есть неоплаченный кредит? в МФО? Вы уже не в состоянии платить? Вам постоянно звонят коллекторы? Вы хотите избавиться от коллекторов? У нас есть единственно правильный для Вас выход из этой ситуации. Поможем выкупить Ваши долги за 35-40% без штрафов и неустоек. Помогли многим, поможем и Вам. 95% положительных результов. Оставьте заявку на нашем сайте . Ответим в быстро. Начните жизнь с чистого листа!!!

  • XRumerTest - 03:09, 23 апр.

    Hello. And Bye.

  • тъпи капутарци - 15:40, 23 март

    тъпанари, не се напъвайте да нищите историята, не ви се удава, защото сте неграмотни! Симеонов е прав, тъй като в България тези, които се турчеят са насилствено потурчени българи-християни, а напоследък платени мангасари! В оцелелите именници по манастири и музеи може да се прочете следното- "Ахмед - син на Драган-син на Георги-син на Петко.." ЧЕТЕТЕ, КРЕТЕНИ НЕГРАМОТНИ! Мръсните турчаля от времето на робството са се изнесли от страната по времето на руско-турската война! Тези тука се добре платени от Анкара продажници, такива като вас, които не се свеняхте да плюскате парите на ДПС! Сега седнали капутите начело с това недоразумение капут бюрекоглу да ми казват кой какъв е в държавата! НА СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ СИМЕОНОВ ЩЕ Е ПРЕМИЕР!!!

Напиши коментар

Коментари