вторник, 13 март 2018, 14:08 ч.

Предател на национални интереси

WC министърът се изходи по темата прекрояване на граници в Европа!

BNews.bg

WC министърът се изходи по темата прекрояване на граници в Европа!


Тоалетният министър реши отново да се прави на патриот. Този път реши да помпа мускули пред Ердоган.Така де, нали трябва да има някой пред когото да се изрепчи и да надуе хилавите си мускули? 

Повод му даде изказването на президента Ердоган, който в своя реч се обърна към българските турци с думите, че Кърджали е част от техните духовни граници,а WC министърът му отвърна, че в исторически план двете страни нямат нищо общо, сякаш българските турци не са от България, а са от Марс. Върховно непознаване на най-новата истирия на Европа талетният ни идол демонстрира с изказването си "На територията на Европа прекрояването на граници е недопустимо"!
Добре е тоалетният да мисли преди да говори щуротии, но на него май това най му приляга. Все пак даваме му кратък урок за прекроени граници в Европа, както и за предстоящо такова:Чехо-Словакия, ГФР-ГДР, Югославия=Словения, Хърватска, Македония, Босна, Косово..., Украйна-Крим, Литва, Латвия, Естония,
Каталуния и още чакат!

Редно е обаче да поставим и няколко много,много важни въпроса и те са: Дали тоалетният министър с действията си не обслужва имперските интереси на Турция? Не беше ли именно той човекът, който заведе своите депутати в Нагорни Карабах и участва в референдум, касаещ прекрояване на граници? С тези действия не дава ли сигнали именно в тази посока, подсилвайки ги и с нападките си срещу руския патриарх, за да постигне разделението между два
православни народа?

Въпроси, върху които е крайно време да се замислим доста по-задълбочено и да разберем, че този така наречен патриот вероятно е най-отявления предател на националните ни интереси. 
 

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари