вторник, 13 март 2018, 16:21 ч.

Държавата се феодализира целенасочено

Президентът Радев: Правили ли сте репортажи за кметове феодали ?

BNews.bg

Президентът Радев: Правили ли сте репортажи за кметове феодали ?

Тези процеси особено силно се проявяват в пловдивска и пазарджишка области, където много от кметовете са с със съмнително криминално минало.

Президентът Румен Радев намекна за кметове феодали, с което ни даде да  разберем, че държавата се феодализира целенасочено. Първата стъпка е през
законът за частната охранителна дейност, през който кметовете феодали напрактика ще получат възможността да си наемат и феодална охранителна армия.

Припомняме, че преди повече от месец прокуратурат в прав текст заяви, че хората ги е страх да  подават сигнали срещу кметове, с което подтвърди, че малките населени места вече са се превърнали във феодални владения на кметове.

Тези процеси особено силно се проявяват в пловдивска и пазарджишка области, където много от кметовете са с със съмнително криминално минало.Нещо повече специален преглед показва, че някои от тези кметовете преди това са работили в МВР.

Влизането на законът за частната охранителна дейност в сила ще даде допълнителен инструментариум на такива кметове за мачкане и подчинение на населението.Това е и една от сновните причини президентът и главния прокурор да имат единомислие по стопиране на този опасен закон приет от управляващата коалиция ГЕРБ и Патриоти.

Мого от кметовете феодали водят съдебни дела срещу журналисти, които са дързнали да дадат публичност феодалните им методи, някои, които минават и през отказ на гражданска регистрация на новородени деца! Почти няма водещ журналист дързнал да покаже действията на такива кметове, да не е
даден на съд.

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

 • 1 българка пише до руския патриарх - 13:10, 14 март

  h t t p : / / w w w . f a k t o r . b g / b g / a r t i c l e s / n o v i n i / b a l g a r i y a / e d n a - b a l g a r k a - p i s h e - d o - r u s k i y a - p a t r i a r h - o s k v e r n i h t e - n a t s i o n a l n i y a - n i - p r a z n i k

 • BgWC - 12:33, 14 март

  Всички, които си въобразяваха, че в лицето на (cм)радев избират голям мъжкар само защото е военен, след страхопъзливото му поведение към путлериарх кирo са тежко отрезвени. Защото гледахa според неофициалните му говорители "силата на мълчанието", което де-факто си беше мълчанието на "бит пидал" (по баце, който също минава за голям български мъжкар, но само в мокрите сънища на оляна беновска).

 • баи генчо - 05:01, 14 март

  ДА.В ПЛОВДИВСКИ ОКРЪГ,НО ДА ТРЪГНЕМ ПЪРВО ОТ ПЛОВДИВ.!!КМЕТА ИВАН ТОТЕВ БЕШЕ СВАЛЕН ОТ ПОСТА КМЕТ НА ПЛОВДИВ,ОТ ПЛОВДИВСКА ПРОКУРАТУРА,ЗА СТРОЕЖИ НА СОБСТВЕН ХОТЕЛ СЪС ОБЩИНСКИ СРЕДСТВА.БЕШЕ ПОСТАВЕН НА ПОДСЪДИМАТА СКАМЕЙКА <ЗА ПРЕСВОЯВАНЕ НА ОБЩИНСКИ ПАРИ ЗА ЛИЧНИ НУЖДИ,И ТО В КРУПНИ РАЗМЕРИ.НЕ ЩЕШ ЛИ,ДОФТАСА В ПЛОДИВ БОЙКО ВИ БОРИСОВ ,И,И И,ОБЯСНИ ЧЕ РЪКОВОДИТЕЛИ оТ ГЕРБ НЕ МОГАТ ДА БЪДАТ СЪДЕНИ,ТА ВСИЧКО СЕ ЗАМЕТЕ ПОД КИЛИМА НА ,,ГЕРБ,,.И ТАКА ИВАН ТОТЕВ БЕШЕ ВЪРНАТ НА ПОСТА КМЕТ НА ПЛОВДИВ,И ЗАПОЧНА ОТНОВО ДА ДЕРИБЕЙСТВА НЕ САМО В ГРАДА ПЛОДИД,АМИ И ВЪВ ОКРЪГА.МИСЛЕТЕ ПО НАТАТЪК ВИЕ.В ТЪРНОВО БЕШЕ ОЩЕ ПО ЛОШО.ТАМ ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ БЕШЕ ОСЪДЕН НА 4 ГОДИНИ ЛИШАВАНЕ ОТ СВОБОДА ЗА НЕПРАВОМЕРНИ ПОДШЛУВАНИЯ НА НЯКОИ ОРГАНИ....МИГНОВЕННО ТАМ ОТИДОХА Б>БОРИСОВ И ДРУГИ ДВАМА ГЕРБЕРСКИ КАУБОИ,ТА В ЕДИН МОМЕНТ ВСИЧКО СЕ ЗАМЕТЕ ПОД КИЛИМА ОТНОВО.РЕШИ СЕ ЧЕ РЕШЕНИЕТО НА ТЪРНОВСКИЯТ СЪД Е НЕПРАВОМЕРНО ,И ПРИСЪДАТА БЕШЕ ОТМЕНЕНА......МИСЛЕТЕ И ПО ТОЗИ ВЪПРОС...ВСИЧКИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ НА ГЕРБ( А ТЕ СА МНОГО ),СА ЗАОБИКОЛЕНИ ОТ ЦАЦАРОВ.ТОЙ (ЦАЦАРОВ),НЕ ПОТЪРСИ КАКЪВТО И ДАЕ ИМОНИТЕТ НИТО НА Б.БОРИСО ,НИТО НА Ц.ЦВЕТАНОВ ЗА ГОЛЕМИТЕ БЕЗЧИНСТВА КОИТО ТЕ СТОРИХА НА БЪЛГАРИЯ И НА БЪЛГАСКИЯТ НАРОД.А ТЕ СА МНОГО И НЕИЗМЕРИМИ....

 • 1 - 17:13, 13 март

  Така е много малки общини се превърнаха във феодални владения на кметове мафиоти.Такъв пример е Кричим с бившо ченге рекетьор!

Напиши коментар

Коментари