вторник, 13 март 2018, 19:03 ч.

Последно взели аванс януари

Журналистите от BiT протестират! Новият собственик не им е платил заплатите

BNews.bg

Журналистите от BiT протестират! Новият собственик не им е платил заплатите

Янев има амбицията новата програмна схема да стартира още през този тв сезон.

Журналистите от Бит са в момента в телевизията за насрочена среща с новия собственик Мирослав Янев, който обаче не се е явил, съобщиха разгневени колеги.

В офиса са се събрали 100 човека от всички предавания, които бяха спрени преди няколко седмици д аргумент, че се подготвя нова програмна схема.

За пореден път ни разкарва. Първо изместиха часа на срещата за по- ранен час- събрахме се, сбед това ни казаха, че г-н Янев пътува, а след това- че му е станало зле и е в болница, да дойдем утре в 10, разказа колежка от телевизията.

Журналистите от медията подготвят официално отворено писмо, в което протестират, че последно са получили аванс за месец януари.

“Заплатите ще бъдат платени, както е казано. Забавянето стана по технически причини”, каза собственикът и шеф на телевизията Мирослав Янев пред 24 часа. Той обясни, че наистина е имал здравословен проблем и се е наложило да пътува извън София, но утре 14 март е насрочена среща с целият състав на Бит.

Разбирам, че хората са притеснени. Това е нормално, когато има смяна на собственика, изисква се известно време, за да свикнат с промените. Впрочем, много от колегите са работели преди в ТВ7, където имаше големи сътресения и разбирам напрежението което се е получило сега.Но всичко ще е наред до няколко дни, до седмица, каза Янев.

В момента телевизията се ребрандира изцяло, ще бъде съвсем нова, обясни директорът на медията. По  думите му БиТ ще се превърна в младежка, съвременно медия, предаванията и ще са интерактивни и ще се излъчват и онлайн. Янев има амбицията новата програмна схема да стартира още през този тв сезон.

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

  • Ние, Зрителят - 21:26, 13 март

    Искаме си Диана Радева, Ани Цолова, Поли Паунова, Силвия Великова и Сашо Диков!!!

Напиши коментар

Коментари