петък, 16 март 2018, 17:05 ч.

Свити перки

Шишко войвода с пореден провал! Отхвърлиха идеята му за наборна служба!

BNews.bg

Шишко войвода с пореден провал! Отхвърлиха идеята му за наборна служба!

Парламентът отхвърли по категоричен начин малоумната идея на Шишко войвода - Красимир Каракачанов за въвеждане на наборната военна служба.

Пишман войводата се опита да открадне добрата идея за връщане на строителни войски от Николай Бареков, но вместо да приложи истинската идея, той се опита да прокара неговото МВРО-вско менте.

Идеята на Бареков бе, чрез връщането на строителни войски да се даде възможност за получаване на професия, най- вече на хора с ниска образователна степен-предимно от ромския етнос.

Освен това тази структура можеше да поема много от обществените поръчки на конкурентна цена и да осигурява работа на служещите.По този начин щеше да бъде пресечена и битовата престъпност в малките населени места.

Уви, Шишко войвода опропасти и тази хубава идея... Според запознати съсипването е станало нарочно, с цел да се стимулира частната охранителна дейност и бедните да бъдат ограбвани законно за сигурността си! Евала, Шишко!

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари