петък, 16 март 2018, 18:49 ч.

ГЕРБ превърнала комисията във фарс!

НОВО 20! ДПС застана зад Гинка и призова да я оставят на мира!

BNews.bg

НОВО 20! ДПС застана зад Гинка и призова да я оставят на мира!

От ДПС обявиха, че създадената Комисия в НС, която ще разследва сделката с ЧЕЗ, е абсолютен фарс. Пред БТВ Рамадан Аталай каза: „Не очаквам нищо да се случи в тази комисия”.

По мнение на Аталай не е добре да се смята, че сделката може да е проблемна и посочи аргумент: „Според информациите от службите, зад Инерком не стои никой”.

„Сделката е приключила в първата си фаза. Те имат окончателен договор. Фирмата е платила съответните средства в рамките на 5 млн. и е поела определени ангажименти. Тези хора, когато са поемали тези ангажименти, са знаели, че ще влязат в домовете на 3 млн. души”.

Както писа медията ни, на изслушване в НС за сделката бяха самата Гинка Върбакова и службите. Той посочи, че държавата не трябва да е „нито зад Гинка, нито против Гинка”.

По негово мнение е важна контролиращата част, където подкани управляващите да положат повече усилия. Аталай изрази мнение, че държавата не трябва да има участие в ЧЕЗ.

Той не допусна, че може да има нещо съмнително, но КЕВР има право на проверки, а ако има нарушения, то сделката да се развали.

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

  • и как не - 19:00, 17 март

    нали техното прасе Пеевски стои зад Гинчето заедно с Тиквата. Кой и Той. Герб и дпс винаги са управлявали заедно. И явно и тайно.

Напиши коментар

Коментари