събота, 17 март 2018, 13:00 ч.

Застрашени ли сме от опасни събития?

Управляващите крият нещо ужасно от народа!

BNews.bg

Управляващите крият нещо ужасно от народа!

Странно съвпадение е, че същата банка е и сред най-големите кредитори на американските центарли!


Крият ли управляващите ужасна истина от народа си? Застрашени ли сме от опасни събития и има ли ясни знаци за такива? Какво се опита да намекне "лошия пророк" Борисов? Историята е важна за човечеството най-вече с информацията и поуките,които трябва да си направим от нея. Какво се случва когато една територия е застрашена?

На първо място се  изтеглят едрите капиталисти! Като че ли в България се наблюдават подобни движения и  знаци.Изтеглянето на ЧЕЗ от българския пазар не е случайно.Тази неслучайност се подсилва и от липсата на сериозни кандидати за придобиване активите на чешката компания. Ни в клин, ни в ръкав правителството изведнъж стана много смело и публично заяви, че ще разваля договорите с американските тецове!

Вярвате ли, че политическите ни подлоги изведнъж са станали такива смелчаци,че да скочат с бутонките на американските си господари ако самите те не желаят спешно да спасяват капиталите си от надвиснала опасност? Трябва да припомним, че в 43-то Народно събрание дори тоалетния министър внесе закон за разваляне на тези договори, които носят огромни печалби на Янките.Като споменахме тоалетния господин, вярвате ли, че същият е толкова смел и глупав, че да скача така остро на Русия ако не му е наредено?

Потвърждение за съмненията  и неговите признания, че всяка казана дума от него е много добре премислена! Още едно интересно съвпадение или знак към всички нас е, че голяма западна банка търси спешен начин за изтегляне на  активите си от бълагарския пазар! Странно съвпадение е, че същата банка е и сред най-големите кредитори на американските центарли!

Странно! Нали? На фона на всичките факти, които изложихме до тук с гръм и трясък се произнася миротворецът Борисов:"Излизам лош пророк.От няколко месеца ви предупреждавам. Светът върви главоломно към конфликт."! Да, това си е чисто предупреждние!Породено вероятно от угризение за прикриване на истинските причини! Ние се постарахме да изложим този прочит на факти и знаци, а изводите ги направете вие.Сигурни сме, че ще бъдемобвинени в конспиративни теории, но...времето ще покаже!
 

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

 • България - 18:01, 17 март

  За пореден път удряте в десятката с този материал! Тези мръсници със сигурност крият много важни неща, едно не могат да скрият и това е омразата на народа към тях!

 • Observer - 15:08, 17 март

  Не само Костов е за "Академията", където всекидневно се правят много затворени "дефилета" с одежди изваяни от не особено модерното в България широко райе...И тези след него са в клекалната тоалетна - наречена политика и управление на икономиката ни. В момента тук нищо не се произвежда освен марфа за определени лица, които охотно я прибират и употребяват за себе си. Останалото е самонарастване на капитала в сферата на оборота.

 • БЪЛГАРИН - 14:24, 17 март

  НЕ, ДРАГИ ПРОГНОСТИЦИ ОТ БИ Н Ю З, РАБОТАТА Е ДАЛЕЧЕ ПО-ПРОСТА, ЕНИЧАРЯТ БОРИСОВ ЦИТИРА СВОЯ ПОПЕЧИТЕЛ ЕРДОГАН, КОЙТО САМО ДВА ДНИ ПРЕДИ ТОВА КАЗА СЪЩОТО, КАТО ПРИЗОВА ТУРЦИТЕ ДА СЕ ГОТВЯТ ЗА ТРЕТАТА СВЕТОВНА ВОЙНА. Е, ТЕ ТОВА Е ПИЛЕШКИЯТ МОЗЪК НА БОРИСОВ, А НЕ АПОКАЛИПСИСА, ОТ КОЙТО БЯГАТ ОЛИГАРСИТЕ....

 • Мунчо! - 13:49, 17 март

  Е нали Европейската комисия е констатирала неправомерно субсидиране от страна на държавата. Че ние осигурявахме печалбата на американците години наред. Така вместо да имаме полза, ние затъвахме все повече повече! Но, Иван Костов си знае личната полза!

Напиши коментар

Коментари