събота, 17 март 2018, 19:07 ч.

Мегаскандал от БСП:

Според депутата Мирчев Пашата участва в сделката за ЧЕЗ!

BNews.bg

Според депутата Мирчев Пашата участва в сделката за ЧЕЗ!

От България си тръгват инвеститори заради правителството, категоричен е той.

Бойко Борисов стои зад "Интерком", заяви депутатът от БСП Стоян Мирчев в коментар на сделката за продажбата на ЧЕЗ.

Финансовите потоци, които стоят зад Гинка Върбакова, са неясни. Тоест те не са неясни кипатали - сянката на господин Борисов, която дори вече не е сянка, а се вижда цялото му тяло, заяви в интервю пред "Дарик" Мирчев. Той припомни, че през 2009 година Борисов е сложил в надзора на ЧЕЗ негов близък приятел от предишния му бизнес в силовите групи. Той беше изгонен през 2013 година и тогава прокуратурата подмина дело, че от обществени поръчки от ЧЕЗ са източени 800 млн.лв., което със сигурност е оказало влияние върху сметките, заради които станаха после протестите. В един момент обаче прокуратурата запуши сделката, тя остана в миналото и хората я забравиха. Жената на този човек, който нищо не разбира от енергетика, беше сложена в надзора на ЧЕЗ, сега можем да я свържем с Върбакова, заяви още Мирчев.

От България си тръгват инвеститори заради правителството, категоричен е той. Той коментира още, че трябва да има повече участие на държавата в определени сектори на икономиката. Според него държавата трябва да изкупи активите на ЧЕЗ и да управлява електроразпределителното дружество. От думите на Мирчев стана ясно, че БСП е против държавата да участва като собственик в сделката с ЧЕЗ.

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

  • Мунчо! - 12:15, 18 март

    В повечето страни енергетиката е държавна. Но ние, както винаги, сме по-католици от Папата. Да отговарят приватизаторите и продажницте! Да има наказани! Но ние пък нямаме правосъдие. Пак допираме до корена на проблемите...

  • Кадията - 12:10, 18 март

    Тц! "Пашата" работи за Падишаха... ;)

  • Пешо - 08:00, 18 март

    Вълкът нрава не си мени.Тъпите избиратели да плащат на монополистите скъп ток и бензин.

Напиши коментар

Коментари