неделя, 18 март 2018, 14:10 ч.

Родители са подложени на зверска критика заради името на наследника им

ДОНАЛД ТРЪМП ЖИВЕЕ В АФГАНИСТАН! Той е на годинка, с бяла кожа и руса коса

BNews.bg

ДОНАЛД ТРЪМП ЖИВЕЕ В  АФГАНИСТАН! Той е на годинка, с бяла кожа и руса коса

Aфганистанско семейство кръсти момчето си Доналд Тръмп и така си причини сериозни проблеми.

Малкият Доналд Тръмп е син на учителя Сайед Асадула Пуя, който е страстен почитател на американския бизнесмен още преди той да стане президент на САЩ, разказва историята му Reuters, цитирана от БТА. Сайед бил изчел всичките преведени в Афганистан книги на US президента, докато живеел със съпругата си и двете си по-големи деца в афганистанската провинция Дайкунди.

Там семейството живеело относително добре, оглеждало в семейната ферма жито, царевица и бадеми. Когато съпругата на Сайед забременяла с третото им дете, той казал, че ще го кръсти Доналд Тръмп. Семействата на двойката първо помислили, че е шега. Когато обаче разбрали, че нещата са сериозни, те изгонили Сайед и съпругата му.

Сега 28-годишният Сайед и жена му, заедно с децата им Фатима, на 9 годинки, и Карим, на 8 годинки, и с малкия Доналд Тръмп обитават мизерно жилище в Кабул, съставено от една стая. Банята и тоалетната са навън, а на същата улица има свърталище на наркомани.

Семейството е подложено на критики и дори на заплахи в социалните мрежи заради името на момченцето си. Сайед казва, че не той се е похвалил в интернет как се казва детето му, а, че тайната е била разкрита от служители по гражданското състояние.

Според експерти Сайед не е нарушил законите като е избрал такова име за сина си. Детето обаче може да има проблеми в училище, да бъде бито или тормозено заради името си. Някои подозират, че Сайед е избрал точно това име за сина си, за да осигури по-лесна имиграция на семейството си в САЩ. Учителят отрича да е имал такива планове.

 

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

  • Thomasvex - 22:09, 05 апр.

    заказать продвижение сайта зекслер логин в скайпе SEO PRO1

Напиши коментар

Коментари