сряда, 21 март 2018, 18:31 ч.

Нечувана глупост

ПОТРЕСЕНА МАЙКА ВЗРИВИ СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ: Какви "българи" са писали учебника на дъщеря ми за трети клас!"Българи и турци споделяли танци по време на османското робство"

BNews.bg

ПОТРЕСЕНА МАЙКА ВЗРИВИ СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ: Какви "българи" са писали учебника на дъщеря ми за трети клас!"Българи и турци споделяли танци по време на османското робство"

Аз съм горда българка, помня историята си, гордея се с подвизите ни и съжалявам за грешките ни, но не променям миналото.

Учебникът на дъщеря ми в трети клас! „Българите можели да изповядват вярата си, общували с турците по кафенетата, пеели песни и споделяли танци по време на османското робство.“

Голям купон е било! Що за учебник е това? Какви „българи“ са го писали? Не са ли чели Вазов, не носят ли още синила от бича и следи от теглото. Не помнят ли БОТЕВ, забравиха ли ЛЕВСКИ?

Аз не съм расист и не мразя турци, цигани, мюсюлмани. Деля хората на добри и лоши, а вие драскачи сте много лоши. Но няма да претопите паметта ми, няма да повлияете на съзнанието на децата ми, на внуците и правнуците ми. Защото ще помнят Батак, ще рецитират до гроб Ботев и Вазов и ще знаят всичко за еничарите!

Аз съм горда българка, помня историята си, гордея се с подвизите ни и съжалявам за грешките ни, но не променям миналото. А вие драскачи, продажници моля направете ни услуга и напуснете тази прекрасна България! Тя няма нужда от вас!

Нели Трендафилова

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари