сряда, 04 април 2018, 9:51 ч.

Дъното е ударено!

СДВР може да се саморазпусне! „Убиецът“ на полицаи направи УДАРА на живота си с колега убиец! Народът ИЗРИГНА срещу системата, а на някой от управляващите дали му пука?

BNews.bg

СДВР може да се саморазпусне! „Убиецът“ на полицаи направи УДАРА на живота си с колега убиец! Народът ИЗРИГНА срещу системата, а на някой от управляващите дали му пука?

Нали не вярвате на известната реплика – Родната полиция ни пази! Не, тя не може да опази дори двама затворници, а пък цяла държава. Дъното е ударено! СДВР е по-омършавяло и от най-старите униформи, патрулки и кубинки.

Вчера двама пандизчии си „биха шута“ от Софийския затвор, а МВР още не може да каже къде са… и едва ли ще успее да ги залови.

СДВР заповяда на всеки, който ги види: „Лицата са агресивни, много опасни, и вероятно въоръжени! При евентуалното им забелязване, запазете хладнокръвие и спокойствие! Веднага позвънете на тел. 112! Не предприемайте никакви други действия спрямо тях!!!“

И сега да ви припомним кои са избягалите - Радослав Колев, рецидивист, осъден на наказание лишаване от свобода в размер на 26 години, за убийство и Владимир Стефанов, рецидивист, осъден на наказание лишаване от свобода в размер на 30 години, за грабеж, отвличане и опит за убийство на двама служители на МВР.

Любопитна подробност е, че тези две лица се подиграха с цялата система. Този, който искаше да убие двама полицаи, вчера „уби“ от упор цяло МВР. Да, точно така се получи, ако го питате него… със сигурност той е изиграл картите си по най-добрия начин, а това, че още един убиец е на свобода, говори единствено, че в България сигурност за хората няма, защото убийци дебнат от всякъде.

Протести за по-високи заплати, обещания от страна на политици, че нямало пробив в системата, а се оказва, че всичко е разбито, доверието е сринато, авторитет нула. Това е България, ако искате я харесвайте, тя е такава и вероятно няма да се промени.

Във Фейсбук, където иначе СДВР са активни и молят за съдействие, потребители ги попиляват.

Biser Paskov Така е,бат Бойко нареди полицаите по дупките и затворите останаха само с чистачки.

Stephan Gee Преди седмици не вдиганаха ли заплатите на господата надзиратели?

Victor Levchev Къде другаде ако не в България Нормалния човек не може да има оръжие за самоотбрана а на престъпника му го носят в затвора.....Всичко е пут контрол ......

Ivaylo Tzanov Държавата е като разграден двор. Едни влизат други излизат без проблем. А някоя баба за продажбата на една чепка магданоз ще я заключат и ще се гаврят с нея…

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

  • pepi - 12:49, 04 апр.

    Управляващите са пълни некадърници. Но пък има логика. Един тъпак отгоре и край него още по-тъпи за да може да изпъкне като.... Спецификата е че са архи нагли и се опитват нескопосано да хитреят. Всичко обаче се пише на обикновения човек на сметката. Честито Ви хора!!!!

Напиши коментар

Коментари