сряда, 04 април 2018, 14:00 ч.

Не ги опази "Майката на народа"

Цачева, постъпи като рецидивистите: Бягай от поста и се покрий! Логично е Борисов да приеме ОСТАВКАТА ти!

BNews.bg

Цачева, постъпи като рецидивистите: Бягай от поста и се покрий! Логично е Борисов да приеме ОСТАВКАТА ти!

Пробив в системата, Цецка Цачева е пътник… време е да постъпи като рецидивистите -  да избяга. Никой няма да жали по Майката на народа, която не успя да опази сигурността.

Да си председател на Народното събрание е лесно, но да си правосъден министър е много по-отговорно и рисковано „начинание“ за жена.

След поредицата протести на надзирателите, неумението да ръководи подобна институция е беше факт. След бягството на двамата опасни рецидивисти, вече е ясно, че няма място за Цачева като правосъден министър.

Нейните подчинение, които се уредиха с 6 милиона повече за заплати, се оказаха доста плахи пред двамата „зверове“ на Софийския, които вероятно много пъти са споменавали в тяхната среда, че подобно бягство ще има.

Да излезе МВР шефът и да казва – знаехме, но за жалост се случи, е достойно за Златен скункс, а и не само...

Да излезе Цачева пред депутатите, а и слушана от цяла България, да каже, че имало човешка грешка, това е смехотворно. То да беше една, да го приемем, но с течение на часовете, се разбира, че грешките явно стават повече и няма кой да упражнява контрол като правосъден министър.

За всички от затвора, служители и дори чистачката, която е опитала да спре бегълците, е ясно, че Цачева няма онази твърда ръка, която трябва, за да не се случват подобни абсурди в 21 век. Една Майка на народа да имаме на новата политическа сцена и тя да не може да опази децата си… Срам! По информации от средите на властта, става ясно, че самата Цачева обещала да даде оставка. Защо не? Остава само Бойко Борисов да я приеме…

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари