неделя, 15 април 2018, 17:30 ч.

BLife

Поли Генова се готви да направи голяма стъпка в живота си

BNews.bg

Поли Генова се готви да направи голяма стъпка в живота си

Поли Генова предприе сериозна крачка във връзката си с мистериозния чужденец, чиято самоличност упорито крие. Певицата, която е един от треньорите в „Гласът на България”, не споделя дори името на любимия си пред медиите, но пък вече го е запознала с приятелите и семейството си, пише "Уикенд". 

„Те го познават, макар че не е лесна комуникацията между тях, защото той не е българин. Мисля, че го допуснаха, което не се случва лесно. Особено може би за баща ми е най-трудно, защото аз съм момичето и съм единствено дете. Това сигурно е много трудно, да можеш да одобриш партньора на детето си”, споделя сияещата Поли Генова.

 Певицата, която представи България на два конкурса „Евровизия”, разкри още, че след няколко месеца с гаджето й ще отбележат една година заедно.  Затова и смята, че е твърде рано да мислят за по-сериозна крачка във връзката си.

Поли обаче като че ли е готова. Чаровната изпълнителка, която през февруари навърши 31 години, намекна за това неотдавна, споделяйки, че доскоро била сериозен противник на брака: „Защото аз не обичам любовта да бъде свързана с документи, подписи, да бъде чисто документална. Това не ми харесва. Аз се вълнувам от усещания, чувства, на съвсем друго ниво, а не от някакви листи и титли”.  Вече приема сватбата като парти с бяла рокля, като промяната на мнението й съвпада с появата на новата любов в живота й. За чужденеца, с когото има връзка вече от няколко месеца, Поли доверява само, че той е с много хубаво чувство за хумор и е над нещата. 

Досега най-дългата й връзка е била година и малко, заради което и обобщава, че няма опит в продължителните отношения.  Тя вече се видя като булка в новия си клип „Твоя”. Всъщност и на абитуриентски си бал е изглеждала като прясно омъжена, но съвсем не нарочно.

Поли, която е завършила Националното музикално училище, си избрала за бала бяла рокля, като тогава въобще не предвидила, че може да предизвика объркване у непознати. „И в дискотеката постоянно поздравяваха булката. Всъщност целият персонал си мислел, че има сватба и аз съм булката, а целият 12 клас са гостите ми”, припомняла си е през смях Поли.  Като влюбена, тя се чувства „спокойна и уверена”.

Спокойствието й произтича от това, че когато има трудни моменти, има любим, с когото да ги посрещне и да усети подкрепата му: „И в щастливите такива, когато има човек, с когото да споделиш всички тези неща, те се удвояват”. И ангажимента си като треньор в „Гласът на България” Поли приема сериозно и отговорно. Толкова, че мислите й непрекъснато са заети с предстоящи задачи, на кого да даде шанс, с какво би могла да помогне на младите таланти… 

Случва се Поли да пожелае и да се отдаде на почивка. Тя релаксира с филми, споделено време със семейството и приятелите си, както и с пътешествия. Когато е на път, Поли е казвала, че се чувства като нормален човек. Може би защото по-рядко я разпознават в чужбина и има възможност да се отпусне и да бъде себе си, а и хората я приемат такава, каквато е, а не като певицата Поли Генова.   

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари