понеделник, 16 април 2018, 14:51 ч.

От BLife

Пендачанска изрита тънколгасия Найо заради любовник в Париж + защо още крият развода си

BNews.bg

Пендачанска изрита тънколгасия Найо заради любовник в Париж + защо още крият развода си

Найо Тицин вече е официално разведен с оперната прима Александрина Пендачанска

Според източници, двойката отдавна е разделена, но бракът вече е прекратен и от съда. Това обаче се пазело в тайна заради грандиозния концерт на певицата в зала 1 на НДК миналата седмица, съобщи „Таблоид“.

Засега не е ясно точно каква е причината за развода, след като 47-годишните Найо и Александрина са заедно от 9-и клас, а се познават още от първи. Говори се обаче, че бракът им от години бил чиста формалност и по-скоро добро приятелство отколкото истинска семейна идилия, каквато двойката го представя пред обществото. Една от версиите е, че Джиджи е срещнала нова любов в Париж, където прекарва голяма част от времето си. 

 

 „Те много отдавна живеят не просто в отделни жилища, а в различни държави уж заради работата си. Найо е най-често в София, а постоянният адрес на Александрина е в Париж. Тя е красива жена, възможно е там да се е впуснала в нова връзка”, гадаят познати на двойката. 

 Самата Пендачанска призна наскоро в свое интервю, че прекарва много малко време със съпруга си, макар че той винаги я изненадвал с неочаквани посещения за рождените й дни. Тя също обичала да се появява изневиделица и да го радва с присъствие тогава, когато той не я очаква. 

 Публична тайна е, че Найо Тицин разчита основно на парите, които жена му печели по световните оперни сцени. Той от години няма постоянни ангажименти. Най-вероятно Александрина ще продължи да му помага и след развода.

Преди седмица оперната звезда отпразнува 30 години на сцената с голям мултимедиен спектакъл в НДК. Само преди три месеца в свое интервю тя обяви, че с Тицин не са си омръзнали, макар че на практика са заедно цял живот, и искат да остареят заедно. След концерта си пък му се обясни публично в любов от сцената. Според запознати, всеки момент тя най-официално ще обяви публично своя развод.

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

  • Виолета - 17:08, 16 апр.

    Ама тази жена забрави как се издържаха години наред от картините, които Найо продаваше, наследил ги от своя баща, художника Атанас Нейков. Защото ангажиментите на Джиджи далече не са толкова арки и постоянни, както ги представя, и на моменти опират до даване на частни уроци по пеене в квартални парижки читалища.

Напиши коментар

Коментари