понеделник, 16 април 2018, 15:42 ч.

Изроди

Шуреят на Митьо Очите и негов авер в жестока гавра с 19-годишен младеж, очаква ги постоянен арест

BNews.bg

Шуреят на Митьо Очите и негов авер в жестока гавра с 19-годишен младеж, очаква ги постоянен арест

Районната прокуратура иска постоянен арест за поморийците Христос Янулис и Богдан Рупанов.

Шуреят на Митьо Очите и аверът му Богдан Рупанов от Поморие са обвинени в жестока гавра с 19-годишен младеж, когото съблекли чисто гол, измъчвали и изнудвали.

Районната прокуратура в Поморие поиска мярка за неотклонение постоянен арест за 26-годишния Янулис и 23-годишния Рупанов.

Шуреят на Очите и още четирима млади поморийци бяха арестувани на 13 април при спецакция на полицията в морското градче.След изтичане на 24-часовото им полицейско задържане останалите трима са освободени.

По официални данни на Апелативна прокуратура Бургас Богдан Рупанов е обвинен за това, че на 12 април, при условията на продължавано престъпление, принудил 19-годишния Георги Т., да извърши действия противно на волята му, като употребил сила и заплашване.

В един от случаите на принуда е участвал и Христос Янулис. Двамата с Богдан накарали със сила Георги Т. да отиде с тях в жилището на Богдан. Това е станало на 12 април, като пристигайки в апартамента двамата накарали момчето да съблече дрехите си.

После качили уплашения ученик на тавански етаж в същата сграда и го принудили да се съблече чисто гол, да падне на колене, да сложи ръцете си зад глава, за да бъде сниман с мобилен телефон.

Малко по-късно в същия апартамент насилниците накарали момчето да напише два текста, диктувани от Христос и Богдан, след което да се подпише. Това отново било съпроводено със заплахи и насилие, предаде 24 часа.

Очаква се съдът да се произнесе по мертие за неотклонение на задържаните насилници.

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари