вторник, 24 април 2018, 9:20 ч.

Извънредно в Би Нюз

Политологът Иво Мирчев стресна варненски мутри, МВР гръмко оглуша и се покри! (СНИМКИ)

BNews.bg

Политологът Иво Мирчев стресна варненски мутри, МВР гръмко оглуша и се покри! (СНИМКИ)

Снимка: big5.bg

Според информация на BIG5 колата принадлежи на Митко Черния, който е известен сутеньор от Варна.

Политологът Иво Мирчев стана жертва на мутри и безхаберието на МВР, резултат от което е царящото беззаконие в държавата. Бандитите нарушават правилата, а полицията нехае и се крие, вместо да си изпълнява функциите.

Докато си търси място на паркинг във Велико Търново, Мирчев е заплашен от мутри, само защото ги е помолил да си дръпнат лимузините, с които са заели 5 паркоместа. Без кой знае каква изненада, след сигнал до телефон 112, никой не идва да му помогне, а за оказалия се в "компанията" на дебеловратите Мирчев остава само да импровизира и да се моли да разберат, че отдавна не сме в 90-те години и вече навсякъде снимат камери.

Ето какво разказа в профила си във Фейсбук политологът:

*Публикуваме без редакторска намеса. 

"Мислите си, че мутрите са изчезнали? Или МВР се бори с тях? Днес на път за Варна спирам в McDonald's Велико Търново. Няма нито едно място за паркиране. Но пък 5 места са заети от два автомобила, а ресторантът е наобиколен от 7-8 мутри (явно шефът яде вътре). Отварям аз прозореца и отправям молба към най-умно изглеждащата да премести едната лимузина, за да мога да паркирам. Мутрата очевидно е в шок от тая молба и около 5 секунди опитва да я осмисли. Накрая ми казва... "да изчезвам да не стане лошо", разказа Мирчев във Фейсбука си. 

"Аз естествено им правя снимки и се обаждам в полицията, защото не считам за нормално през 2018 г. да ни се случват тези неща. Мутрите са впечатлени от нахалството ми да искам да освободят излишно заетите паркоместа и ме наобикалят. Полиция не дойде. Обаждането на 112 бе безсмислено. Малко преди да започне комуникацията на примитивно ниво, ги посъветвах да са внимателни, защото има камери на паркинга... В крайна сметка 20 секунди след случката те се бяха изпарили. Подозирам, че се респектираха от 7 г. Мартин, който бе с мен и им каза, че не иска да вижда мутри. P.S. Ще черпя този, който успее да свали записите от видеокамерите на Макдоналдс във Велико Търново", разказа още политологът.

След запитване от bTV от пресцентъра на МВР обявиха, че са се обърнали към ОДМВР – Велико Търново. „От областната дирекция уточниха, че на тел. 112 и в дежурната част на областната дирекция не е получаван сигнал за подобно нарушение“, се казва в отговора на министерството.

Мирчев обаче предостави запис на разговора, от който се чува как съобщава за заплахите и му отговарят, че сигналът е предаден на полицията.

Мирчев добави, че след като е публикувал снимките във фейсбук профила си, са последвали коментари от типа: „Оставете ги тези в Търново, вижте какво става в моя град“. Фактите са, че МВР не работи, не съдейства и въпреки че със сигурност в него има добри професионалисти, очевидно не се управлява добре, коментира той.

 

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари