вторник, 24 април 2018, 14:44 ч.

Ще има ответна реакция

Израел предупреди Сирия: Не използвайте руски ракети срещу нас!

BNews.bg

Израел предупреди Сирия: Не използвайте руски ракети срещу нас!

За нас е важно доставяните на Сирия руски отбранителни оръжия да не се използват срещу Израел, продължи министърът на отбраната.

Ако Сирия използва руски ракети срещу въоръжените сили на Израел, ние ще реагираме.

Това предупреди военният министър на еврейската държава Авигдор Либерман пред Ynet News.

Либерман направи коментара в отговор на въпрос относно разпространяваната информация, че Москва ще достави на Сирия зенитно-ракетни комплекси С-300.

"Едно нещо трябва да бъде ясно - ако някой стреля по нашите самолети, ние ще ги унищожим", каза Либерман в интервю за израелския сайт.

За нас е важно доставяните на Сирия руски отбранителни оръжия да не се използват срещу Израел, продължи министърът на отбраната.

"Ако ги използват срещу нас, ние ще отвърнем", закани се Либерман.

Наскоро руски представители намекнаха, че могат да доставя С-300 на Сирия в отговор на извършените от западни държави удари на 14 април.

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

 • казионниЯТ рекордь - 14:33, 25 апр.

  винету, заедно c порционната му прорублофилско-проКАЗИОННА кохорта от проказионни пропагандатори на властть му, винаги са била изцяло на КАЗИОННО подчинение и “самообслужване” на казионните си гасудари от кремль. Казионните троянски рублофилски слуги от НРБ зависят само от казионните си колониални гасудари от евразийската си метрополия! Навсякъде в НЕзависимите и нормални държави казионниТЕ ПРОправитествени “организации” на чуждите държави се наричат ШПИОНСКИ, и се обявяват за КАЗИОН-нон-грата, но… но в НРБ е точно обратното – казионниТЕ путлеристко-рублофиски “организации” са във властть , заедно със своя ПРОказионен и ПРОрублофилски “вождь” – винету, който помогна и за “монтирането” втв властть и на казионният решетников ()резидент от запаса. Никъде, в никоя друга държава няма достигнати такива КАЗИОННИ РЕКОРДИ на кзаионнаТА зависимость от чужда държава, дори и в колониалните държави няма такава РЕКОРДАНА КАЗИОННОСТь от своите колониалните си метрополии, както в НРБ. НРБ постави недостижимиЯТ путлеристко-, колониално-, троянско-, хибриден КАЗИОНЕН “междудържавен” РЕКОРДь на казионнаТА зависимость от чужда, и освен това – враждебна и колониална, империалистическа държава! И няма какво да се учудваме на казионната зависимост на казионния вождь винету от путлеристкия бандитустан и путлер! Особено във връзка със атентата в Сарафово. Защото и Израел предупреди, 6 месеца преди това, винету и казионните му пропутлеристки “служби” – ОПГ-ДАНС, УБО, РУМНО … а сега към тях се е “присъединила”, допълнително, и вишинската цацаратура на “вождь” винету! Пълен “(бое)комплект” на казионностть на казионните “служби” на НРБ!…. А след атентата Израел, САЩ и Великобритания потвърдиха и помогнаха с разузнавателни данни НРБ. Но винету нито тогава, нито СЕГА при Скрипал прояви някаква “солидарность” със своите икономически и военни съюзници. Защото винаги е разбирал “солидарността” само във вид на порции и “усвояване” на милиардите от еврофондовете! За винету има само ЕДНА “солидарность” , за него има САМО -порционна “солидарность”! ……….

 • минаващ - 12:53, 25 апр.

  Прави са израелците- путкин чий го дири в оня край на света? Малко ли му е, че глътна Крим?

 • noFreeman - 22:35, 24 апр.

  Абе евреин скапан... това са ракети за отбрана и излитат само ако вие гнусни миризливци стреляте по тях. Затова ли е целия рев лъжливи евроиди за холокости и тем подобни глупости!

 • скапани евреи - 17:30, 24 апр.

  А защо биха стреляли по вас, а скапана еврейска мършо? Естествено че щом ги нападате, ще се отбраняват! и не само ще стрелят по вас,ами и ще ви трепят като скапани хлебарки, щото сте именно такива! А като отклонихте водите на реките към Сирия, не помислихте ли, че те са хора, а, мамка ви воняща чифутска!... Асаде, бой по еврейските мърши с всичко което имаш.... Иран ще ти помогне!

Напиши коментар

Коментари