вторник, 24 април 2018, 19:15 ч.

Фрегатите "Адмирал Григорович" и "Адмирал Есен"

Черноморският флот на Русия с бойни учения в Средиземно море

BNews.bg

Черноморският флот на Русия с бойни учения в Средиземно море

Също така се тренират ракетни удари по крайбрежни цели, както и подпомагане на кораб, получил поражения по време на битка.

Фрегатите "Адмирал Григорович" и "Адмирал Есен", както и патрулните кораби "Питливи" и "Сметливи", практикуват морска битка като част от бойни учения в Средиземно море.

Информацията съобщава ТАСС, позовавайки се на пресслужбата на Черноморския флот на Русия.

В съобщението се отбелязва, че корабите провеждат планирани маневри в далечна оперативна зона. Допълва се, че по време на ученията фрегатите атакуват патрулните кораби, които пък от своя страна се опитват да отблъснат симулираща вражеска атака.

Също така се тренират ракетни удари по крайбрежни цели, както и подпомагане на кораб, получил поражения по време на битка.

След завършване на ученията корабите ще продължат да изпълняват мисиите в съответствие с плана на командването.

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари