вторник, 24 април 2018, 20:27 ч.

Само в Bnews

БАРЕКОВ: Удавената в евтин алкохол и дърварски пиар чрез самохвалене европейска младежка конференция!

BNews.bg

БАРЕКОВ: Удавената в евтин алкохол и дърварски пиар чрез самохвалене европейска младежка конференция!

Правил съм десетки такива и съм участвал в стотици конференции на ЕП по целия свят и знам, че организацията им изисква професионализъм, екипност и уважение към правилата.

Днес във Фейсбук попаднахме на коментар публикуван от евродепутата Николай Бареков. Коментарът му идва по повод проведената европейска младежка конференция.  Вижте какво написа Бареков в личният си профил в социалната мрежа!


* публикуваме без редакторска намеса 


По повод удавената в евтин алкохол и дърварски пиар чрез самохвалене европейска младежка конференция:
1. Алкохолът, купен с пари на европейските данъкоплатци е строго забранен. СТРОГО ЗАБРАНЕН!

2. Смачканите шунди около господин Борисов в лицето на Р. Бъчварова и ЛилитУ би трябвало да му обяснят, че участие в европейска конференция означава да покриеш поне един цял ПАНЕЛ с прилежащите към него въпроси и мнения на поканените участници. Понякога това продължава 3 до 6 часа с малки почивки по средата, но това е положението, работа си е....Очакванията са много по-големи. Домакинът трябва да предложи иновативни идеи, да изготви програмните документи. Далеч по-отговорна и интелектуална задача от осигуряването на 100 шишета евтина водка примерно. 


Правил съм десетки такива и съм участвал в стотици конференции на ЕП по целия свят и знам, че организацията им изисква професионализъм, екипност и уважение към правилата. Просто, ние европейците, гледаме сериозно и отговорно на тези събития като форуми за правене на политика и дипломацията в случая е не е самоцел. Никой млад или било стар кариерист не идва да яде и да пие “на корем”, за да покрие очакванията на домакина, че с това си е изчерпал задачите.
 

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

  • Pendinetef - 22:26, 24 апр.

    Недавно выложили статью

Напиши коментар

Коментари