сряда, 25 април 2018, 9:10 ч.

Скандал

ГЕРБ-ерски РЕЗИЛ: Плочките пред НДК се надигнаха, явно 2,5 МИЛИОНА не са достатъчни! Фандъкова – срам за България и председателството!

BNews.bg

ГЕРБ-ерски РЕЗИЛ: Плочките пред НДК се надигнаха, явно 2,5 МИЛИОНА не са достатъчни! Фандъкова – срам за България и председателството!

По (НЕ)кадърните ремонти ще ги познаете! Това оставят след себе си управляващите от ГЕРБ, които така и не намериха свестен строител, който веднъж за винаги да направи ремонта около НДК сполучлив.

И да не ви се вярва, това е положението – отново плочките около НДК са надигнати. Отново ремонтът е некачествен. И нали знаете, ще чуем: Той е в гаранция, ще бъде ремонтирано за сметка на фирмата. Е, да де, ама г-жо Фандъкова, редно ли е от НАШИТЕ пари да давате за пишман строители, които не могат да наредят едни плочки.

И така още преди да е свършило няколкомесечното председателство на България, пред НДК вече започна разрухата.

НДК е център на събитията от председателството на съвета, а ремонтът приключи едва в края на миналата година. Социалните мрежи гърмят, а снимки показват как част от плочките вече са се надигнали.

Справка в Столичната община сочи, че за ремонта са платени 2.5 млн. лева без ДДС.

С едно изречение – пак се изложихме пред чужденците.

 

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари