сряда, 25 април 2018, 12:50 ч.

Показно

Прокурорът “Ти си го избра” размаза Гешов за шоуто на улицата с ареста на Иванчева

BNews.bg

Прокурорът “Ти си го избра” размаза Гешов за шоуто на улицата с ареста на Иванчева

Снимка: БТВ

За ареста на кмета на район „Младост” Десислава Иванчева Николай Кокинов коментира пред БТВ, че е било ненужно да се извършват процесуално-следствени действия на улицата.

„По асфалта да броиш пари ми се струва малко пресилено и да държиш две жени 4 часа и половина на улицата – твърде показно”, посочи той. Според него е можело след задържането да бъдат закарани в закрито помещение, където да се извършват всички необходими действия.

„Ако беше куфар, например с 10 милиона, значи ли това, че трябва 24 часа да стоят на улицата и да броят банкнота по банкнота”, попита той.

„Дълбоко се съмнявам в обвиненията, че прокуратурата едва ли не е подхвърлила някакви пари. Никоя прокуратура не подхвърля и не провокира към подобен тип деяния, нито разполага с подобен финансов ресурс, за да си го позволи”, отбеляза Кокинов.

„Това шоу трябва да престане и страните трябва да се срещнат в съдебната зала”, смята бившият градски прокурор на София.

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари