сряда, 25 април 2018, 20:01 ч.

От Blife

Стоян Алексиев след новината, че чака бебе от младата си любовница: Мамката ще ви разгоня на всички, прошка вече няма!

BNews.bg

Стоян Алексиев след новината, че чака бебе от младата си любовница: Мамката ще ви разгоня на всички, прошка вече няма!

Звездата на българския театър Стоян Алексиев е бил засечен в „Майчин дом“ заедно с младата актриса Ивана Бобойчева, узна HotArena.

За посещението на двамата актьори в АГ болницата съобщиха потребители от известния форум „Бг мама“. Жена, представяща се под никнейма Agora, пише, че е видяла Алексиев и половинката му в „Майчин дом“ в петък, 20 април, преди обед. Останалите участници в дискусията веднага питат за коя половинка става дума, а Agora пояснява, че говори за младата, т.е. за Ивана Бобойчева.

„Да нямаме новина“, попита друга потребителка, тъй като вестта автоматично навежда на мисълта, че 67-годишният театрал може би очаква дете…

„Галерия“ потърси Алексиев за коментар. След като узнал по какъв повод го търсят, тонът му се изострил и веднага заплашил със съд. Нито е отрекъл, нито е потвърдил дали с Ивана са били в болницата, а вместо това продължил със заплахите: „Хайде, пишете го и много искам да осъдя вече някого. Мамката ще ви разгона на всички. Прошка вече няма!“, повторил няколко пъти  той.  

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари