сряда, 25 април 2018, 18:56 ч.

Стара история видя бял свят

Извънредно: И своите удариха Борисов! Имало тайна договорка с ДПС! Вижте документа!

BNews.bg

Извънредно: И своите удариха Борисов! Имало тайна договорка с ДПС! Вижте документа!

Структура на ГЕРБ се вдигна на бунт заради съглашение на местното ръководство и общинската власт с ДПС. Това става ясно от писмо от членове на ГЕРБ от село Грашево (община Велинград).

Писмото е написано на 24 октомври миналата година, но е входирано в Министерския съвет чак на 12 март тази година. 

В писмото членове и активисти на ГЕРБ се оплакват, че хора на ДПС се слагат на директорски постове, с което се губи доверието в ГЕРБ и в премиера и лидер на партията Бойко Борисов. 

"Искаме да изложим нашето негодувание и разочарование от местната общинска власт и структурата на ГЕРБ. На местните парламентарни избори дадохме 450 гласа за избор на кмет на община и депутат – г-н Гечев. Нашето негодувание е в това, че ние сме отхвърлени, не ни се помага и сме поставени в положение, в което ние губим доверие към Вас и партия ГЕРБ", обясняват те в писмото. 

От него става ясно, че един от назначените, с които членовете на ГЕРБ не са съгласни, е председателят на читалище „Виделина“, който по думите им не си изпълнява задълженията.

„Нееднократно сме се опитвали да сменим статуквото чрез отчетно-изборно събрание. Да изберем нов председател, който милее и има качества да ръководи културната и обществена дейност на читалището. Сигнализирали сме и кмета на общината за проблема, и депутата Гечев, но помощ няма. Назначават се хора от друга политическа партия“, посочват те.

Друг такъв пример според тях е назначаването на директор и учители, „които не са с нас“, в детска градина „Кокиче“.

„Много сме възмутени, че сме със силните, а всъщност стоим встрани. Ние сме с ГЕРБ от 12 години, а само ни лъжат да гласуваме и ни изоставят“, се допълва в писмото.

„Г-н Борисов, много Ви молим да промените нещата, защото ние вече нямаме вяра в идеите и прозрачността на властта. Ако тези проблеми са нерешими, то Ви молим да помогнете за инфраструктурата на селото, за да живеем по-добре. Искаме да ни асфалтирате улиците и главния път, който е 8 км и свързва Грашево и Мече Корито. Молим Ви не ни изоставяйте, все още таим някаква надежда, но тя е само чрез вас. Помогнете ни, за да бъдем заедно“, завършва писмото, съобщава OFFNews. 

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

  • wg - 04:53, 26 апр.

    получихте каквото търсихте

  • wg - 04:53, 26 апр.

    получихте каквото търсихте

Напиши коментар

Коментари