сряда, 25 април 2018, 18:43 ч.

Оставка!

Цвета Караянчева демонстрира своята некомпетентност като председател на НС!

BNews.bg

Цвета Караянчева демонстрира своята некомпетентност като председател на НС!

Цвета Караянчева демонстрира своята некомпетентност като председател на НС в предаването на Цветанка Ризова.

Караянчева може спокойно да си подаде оставката като председател, който се е самоунижил и дискриминирал хората с увреждания. Според Караянчева майките на децата с увреждания не са били облечени подходящо за пленарната зала и затова не са били допуснати от НСО. Само това изречение на Караянчева е достатъчно за нейната незабавна оставка поради некомпетентност и непознаване на ПОДНС. Караянчева е редно да знае, че на граждани не се издават пропуски за пленарна зала на Народното събрание.

Караянчева е редно да знае, че майките изразяваха с надписите на фланелките си своето гражданско мнение срещу системата! Това тяхно право е гарантирано от Конституцията на Република България. 
Незачитането на мнението на най-уязвимата група от българското общество е в разрез с всички изповядвани ценности постигнати от обществото - друг е въпросът дали Караянчева въобще може да осмисли какво е казала в устрема си да защитава своите заместници!
 

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

  • ЦВЕТЕТО Е КУХА ЛЕЙКА - 22:29, 25 апр.

    ТЯ ДЕМОНСТРИРА КОЛКО Е КУХА И ПРИ АДАШКАТА СИ РИЗОВА!... САМО ХЪКАШЕ И МЪКАШЕ!... ТИПИЧНО ЗА НЕПОДГОТВЕН ЧОВЕК!... ПЛЯМПА КУПЕШКИ ЛАФОВЕ КАТО ЦВЕТАНОВ И НЕ КАЗВА НИЩО!... ЕДИНСТВЕНОТО ХУБАВО НЕЩО НА ДРУГАРКАТА ЦВЕТА Е ОТЛИЧНИЯ И МАНИКЮР!...

  • Анков - 19:00, 25 апр.

    Тази кърджелийска сврака,удари дъното на брадясалите простотии.Толкова празен председател на НС,не сме имали.Физиономията на тази фльорца,излъчва ограниченост,ниска парламентарна и друга култура и т.н.Разнебитена,скърцаща латерна,която не спира да свири фалшиво.

Напиши коментар

Коментари