четвъртък, 26 април 2018, 10:33 ч.

Само в Би Нюз

Нов "успех" на герберо-патриотарското правителство! На 111 място сме по свобода на словото!

BNews.bg

Нов "успех" на герберо-патриотарското правителство! На 111 място сме по свобода на словото!


Нов "успех" на герберо-патриотарското правителство! На 111 място сме по свобода на словото! На последно  място в Европа сме и по свобода на медиите. Едва ли този резултат изненадва някой в милата ни татковина!
За този грандиозен провал и то по време на европредседателството ни пръв удари тревожната камбана евродепутата Николай Бареков.

Бареков е единственият евродепутат, който освен всичко организира поредица от мероприятия  в защита на истинската журналистика и срещу фалшивите новини. Последното такова събитие Николай Бареков организира в самия европарламент. На събитието присъстваха на двеста журналиста и медии, но сякаш, за да  докажат зависимостите си на мероприятието, не присъстваха големите баджак медии. Липсата на свободни медии и свобода на словото в България говори само за едно - в страната се налага жестока диктатура на управление.
И няма как да е когато вицепрмиер заплшва в ефир журналисти, заплшва със съд медии и те сякаш, за да докажат, че са баджак медии започват грижливо да го обслужват. Малкото честни и свестни журналисти са подложени на гонение и поръчкови съдебни дела. Особено показателно бе поведението на парламента, където бе отказан достъп на журналиста Димитър Байрактаров с мотив, че задавал неудобни въпроси на депутатите!

Можете ли да си представите, недопускан защо задавал неудобни въпроси на депутатите? Означава ли това, че всички, които управляващите са допуснали до кулоарите на народното събрание задават удобни въпроси на депутатите?
Но, както се казва, да ни е честито 111-то място по свободни медии и свобода на словото!
 

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

 • опозиМЕНТАционност - 19:14, 26 апр.

  Какъвто е “вождь” винету – такива са и всичките МУ калинки………такива са и “губернаторските” му КАЛИНКИ , включително,……. А най-много се проявява калинковата първенющина на калинките на винету , когато са заедно със калинковият си “вождь” във власть и “усвояват” калинковите си “порции”…. А пък следващата година НРБ ще падне още повече в класацията на Репортери без граници, заради калинковите дела срещу И. Инджев. Само заради този путлериотски “губернатор” на винету , НРБ ще се срине още с 5-10 места – НАДОЛУ, за тази година! А има и още други казионни и порционни случаи , които допълнително сриват “свободата на словото” в НРБ, само от началото на тази година. Назначаването на “журналиста” кошлуков за “политкомисар” в БНТ допълнително ще срине НРБ с още 5-10 места , а и казионните лакеи на “вождь” винету от КОНПИ ,които блокират вестниците около И.Прокопиев ще сринат НРБ с още 5-10 места. А към тях още и продажбата на BiT,а и още , и още , …. и всичко това е само за текущата година , и в края на 2018г. НРБ ще се срине в класацията, дори след “ортака” на винету – султан Ердоган. П.П. А пък и сутринта в НТВ беше – данчо МЕНТАТА, и той там започна да говори за “свободата на словото”, и още и за положението с десните партии?!? Точно данчо МЕНТАТА има наглостта да говори за дясното….. Все едно почетният председател на МЕНТАТА – доган, да започне да говори за “либерализъм”, и по точно да говори за за ОБРЪЧният си “либерализъм”. МЕНТАТА сам показа и,че ДПС не е “опозиция”,и НИКОГА не е било, след като той оправда всичките гафове и далавери изпълнителната власт на винету, след това МЕНТАТА защити и парламентарното “мнозинство” в което участва и той с ДПС, заедно с “противниците” си от путлериотичният фронт, след това МЕНТАТА защити и “съдебната” власт и цацаратурата, и накрая се изказа, че и четвъртата власт не е на 111 място ,защото според МЕНТАТА в НРБ имало “свобода” на “словото”?!?! Аз не съм чувал НЯКЪДЕ и НЯКОГА “ОПОЗИЦИОННА” “партия”, като ДПС и данчо МЕНТАТА да защитават изцяло всичките власти! ВСИЧКИТЕ! И, напротив – ВСЯКА опозиция винаги се държи опозиционно спрямо властта, и спрямо всичките власти! Защото когато “опозицията” защитава властта , то тя не е НИКАКВА “опозиция”, тя е – КАЗИОННА “опозиция”! Освен това липсата на “медийнаТА свобода” в НРБ е ПОТВЪРДЕНО от Репортери без граници , които са “класирали” НРБ на 111-то място в тяхната класация. А пък от друга страна – ЕС и ЕК няма да допуснат НРБ в Шенген и еврозоната , защото е НРБ е под “КРИВОсъден мониторинг”, защото НРБ НЕ е изпълнила ПРЕДприсъединителните си договори, ….защото НРБ е ЕДИНСТВЕНАТА “територия” в ЕС ,която НЕ е изпълнила дори ПРЕДприсъединителните си договори, докато през тези 13 години данчо МЕНТАТА е бил в “опозиция” на винету………. Но , но какъвто е порционният “вождь” винету- такава е и порционната му “опозиционност” от данчо МЕНТАТА……..

 • 1 1 1 - 17:55, 26 апр.

  Ортакът на Борисов Делян Пеевски и медийната му “Нова българска медийна група холдинг“ ЕАД, с шест издания, контролира НАД 80% от “новините”. Антикорупционният орган кога ще се заеме с корпулентния "младеж", неговата стройна мамка и семейната им крадливост?

 • Kирилов - 13:28, 26 апр.

  В казионните медии на властта няма журналисти, само платени дръжки на микрофон.

 • Велизар - 13:27, 26 апр.

  Мафиотското управление на Борисов си купи медиите на килограм за да им четка имиджа. Да лъжат народа и да манипулират общественото мнение. Продажни боклуци.

 • Избирател - 13:25, 26 апр.

  Време е за голямата метла и да ги почнем. До един на боклука!

 • Зрител - 13:23, 26 апр.

  111 място по свобода на словото, но на първо по корупция, бедност и смъртност Така ще бъде докато ни управляват тия бездарници и помияри!

 • Минаващ - 13:21, 26 апр.

  Време е Тиквата са си ходи, преди да е заграбил държавата окончателно. Все е било геноцид, но като тоя... мафиотски геноцид никога не е имало!

Напиши коментар

Коментари