четвъртък, 26 април 2018, 11:50 ч.

Принципал на държавата е мафията

Каракачанов и неговите ортаци изобщо, ама изобщо не са корумпирани!

BNews.bg

Каракачанов и неговите ортаци изобщо, ама изобщо не са корумпирани!


Каракачанов и неговите ортаци изобщо, ама изобщо не са корумпирани! Той е олицетворение на честността на светостта в политиката! Ама, как може някой дори да си помисли, че Каракачанов е ръководител на организирана престъпна група по издаване на български документи и гражданство?!
Такива мисли са просто кощунство в страна, която е олицетворение на корупцията и липса на свобода на словото! Каракачанов и неговите ортаци изобщо не са корумпирани и никога няма да бъдат изправени пред съда да отговарят за такива престъпления!

Ама, моля ви се, все пак живеем в държавата, в която мафията си има държава, а Каракачанов и неговите ортаци са държавни служители! Те служат на  държавата, няма значение, че принципал на държавата е мафията!

И запомнете, такива мисли, че Каракачанов и неговите ортаци са корумпирани, са еретични в държавата на мафията! И да уточним - всякакви прилики с лица, заемащи държавна служба, са напълно случайни, дори не си помисляйте за онзи Каракачанов, защото той пък изобщо не е корумпиран! Той дори не знае какво е корупция, камо ли да бъде корумпиран! Все пак е служител на мафията, пардон на държавата, която е собственост на мафията! Хайде, сполай ви!
 

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари