четвъртък, 26 април 2018, 19:02 ч.

Сълзите помагат

Съдът намали гаранцията на пияната танцьорка от 20 000 на 5000 лв.

BNews.bg

Съдът намали гаранцията на пияната танцьорка от 20 000 на 5000 лв.

Съдът намали гаранцията на Габриела Медарова от 20 хил. на 5000 лв. На 15 април 21-годишната жена блъсна 10 паркирани автомобила, а после се оказа, че е консумирала алкохол и е пушила канабис, преди да седне зад волана. Щетите се оценяват за над 40 хил. лева. 

На 19 април Пловдивският районен съд ѝ определи парична гаранция от 20 хил. лв. Парите бяха внесени няколко дни по-късно и тя излезе на свобода. Впоследствие и прокуратурата, и защитата протестираха размера на гаранцията и се стигна до днешното заседание.

Самата Габриела се разплака пред съда, каза, че много съжалява, както и че иска да остане при родителите си и да продължи с образованието си.

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

  • tft - 09:56, 27 апр.

    ЗАЩО ЖАЛИТЕ ДРОГИРАНАТА КУРВА,КОЯТО ОСТАВИ МАСА ХОРА ПЕШЕХОДЦИ?.... Д.БА И КУРВИТЕ КРАСТАВИ Д.БА...

Напиши коментар

Коментари