неделя, 29 април 2018, 14:00 ч.

Очаква се реакцията на ЕК и ЕП

МЕГАСКАНДАЛ! Сидеров твърди, че премиерът Борисов е одобрил визитата му в Крим

BNews.bg

МЕГАСКАНДАЛ! Сидеров твърди, че премиерът Борисов е одобрил визитата му в Крим

Сидеров оправда глупостта си, като заяви, че нямало нищо нищо ново и нищо изненадващо в пътуването и изявленията му на полуострова.

Още при подписването на коалиционното споразумение всички са били наясно, че всяка партия ще има свое мнение по определени въпроси. Така за пореден път лидерът на "Атака" обясни пред БНТ сблъсъка си с официалната позиция на България и ЕС - този път по въпроса с окупацията на Крим.

Националистът бе преди дни на полуострова, където призна Крим като част от Руската федерация и увери местните, че е убедил Борисов да не гони руски дипломати.

Сидеров твърди, че премиерът Борисов е одобрил визитата му в Крим. След случилото се се очаква реакция от страна на ЕК и ЕП, вероятно и докладна на Европейския парламент за спиране на еврофондовете за България, както се случи през 2008 година при Тройната коалиция.

Сидеров оправда глупостта си, като заяви, че нямало нищо  нищо ново и нищо изненадващо в пътуването и изявленията му на полуострова, без да взема под внимание, че личните му изказвания са в разрив с официалната позиция на Европейския съюз и България по темата. 

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

 • 10 милиарда лева данък "Русия" - 11:26, 30 апр.

  Вземи се стегни. Мръсният ти език наистина е като на пияна кучка. Как говори дрогиран джендър не съм чувал. У Валери Симеонов ме дразни руският акцент, но иначе започна да се очовечава напоследък. За съжаление съм отвъд възрастите, в които човек си търси примери за подражание. Ако Сидеров е твоят пример, това е диагноза.

 • До 10 милиарда лева ... - 03:05, 30 апр.

  Ти си тъпак!... Недоразумение е начина по който си сътворен от пияна кучка и дрогиран джендър!... Щом тоя таджик Симеонов ти е пример в живота.... наистина си тъпак!

 • 10 милиарда лева данък "Русия" - 16:58, 29 апр.

  Те всички трябва да се разкарат и да ни оставят да се оправяме сами. Явно от политици файда няма. На Сидеров жената трябва всяка сутрин преди той да излезе от работа, да му напомня, че се води български политик, който трябва да се грижи за тези, които го избраха, на които обеща минимална заплата 1000 лева и минимална пенсия 500 лева. А не за путиновите олигарси, които сигурно някак се оправят в този живот и без сидеровата опека. Това се отнася и за онуй недоразумение президента Радев, дето копнее да ходи при Путин, но оня още не му е определил дата. Накрая сигурно Путин ще го остави глупака да го чака три часа в чакалнята на Кремъл, както се беше изгаврил с бившия премиер Станишев. Ние всички знаем, че България (ние!) плащаме всяка година по 10 милиарда лева данък "Русия" и не получаваме нищо в замяна. Тогава за какво нашите властници се надпреварват да клечат пред Путин, а не се научат на малко достойнство? Хем видяха каква мощна обществена подкрепа получи реакцията на Валери Симеонов към наглия руски путриарх преди два месеца.

 • БРАВО НА СИДЕРОВ - 15:05, 29 апр.

  МОЖЕ ДА Е МАЛКО ЛУД, НО Е ПАТРИОТ И КАЗВА ТОВА, КОЕТО МИСЛИ!... ПРОДАЖНИТЕ ЕВРО-КУРВИ ОТ ГЕРБ ПРОДЪЛЖАВАТ ДА ЗАЩИТАВАТ ПОЗИЦИЯ, КОЯТО НЕ СЕ ПОДКРЕПЯ ОТ НАРОДА И СИДЕРОВ ИМ ГО КАЗА!... БОЛИ МЕ К.РА ЗА ЕВРОПЕЙСКАТА ПОЗИЦИЯ!... МОЯТА И НА ПРИЯТЕЛИТЕ МИ Е ЧЕ КРИМ Е РУСКИ И НЕ Е ОКУПИРАН!... ГЕРБ И СОРОСОИДИТЕ ДА ГО ДУХАТ!

Напиши коментар

Коментари