сряда, 02 май 2018, 18:24 ч.

Само в BNews

Бареков: Агентът “Иван” Каракачанов е връткалник от 20 години, който не си менка отбора и никога не слиза от софрата дори и мъртво надрънкан!

BNews.bg

Бареков: Агентът “Иван” Каракачанов е връткалник от 20 години, който не си менка отбора и никога не слиза от софрата дори и мъртво надрънкан!

Евродепутатът Николай Бареков не остана в страни от скандалните прояви на възмутилият множество хора, военен министър Красимир Каракачанов. Всички те са твърдо убедени, че Каракачанов е ударил дъното и всяко появяване пред медиите не носи нищо добро за Агента на ДС.

Последният скандал покрай патрЕота – за хеликоптера, който ще прати на юбилея на ЦСКА, атаките са многократни и в тази връзка Бареков публикува интересна анкета в профила си във Фейсбук:

„От кой отбор е агентът “Иван” Каракачанов?
А. От ЦСКА
Б. От Левски
В. От Литекс
Г. От Бистришките тигри

Същият смени за 20 години 20 (отбора) коалиции. Беше при Костов, при мен, сега е при Бойко....Не броим земеделци, либерали, Софиянски, Кошлуков, Ковачки и т.н. .... Връткалник, който иначе не си менкал отбора и убежденията. Като убеждението си никога да не слиза от софрата дори и мъртво надрънкан.“

От написаното можем да съдим, че в действията на Каракачанов на политическата сцена няма никаква последователност, а да не говорим за морал… В медицината някои състояния ги диагностицират като амнезия и явно за лицето Каракачанов, назначено за военен министър (защото му е мечта) и вицепремиер (защото му е най-голямата мечта… за сега) това състояние важи с пълна сила.

И както писахме по-рано, "Два пъти евала на Баце Бойко! 2013 Каракачанската мастия се присламчи към февруарските протести срещу ГЕРБ, а вчера лае пискливо срещу протестиращите срещу Борисов -3 като пръв адвокат и подлога на Баце и кани на бира....зимата на 2013 виеше от глад по улиците и беше на заплатка в КТБ и ТВ7, днес е 50 кила отгоре и напред с материала. А глупаците от БСП го калесваха за коалиционен партньор с неговите 20 хиляди гласа, забравяйки за тежките му ДС и човешки зависимости. Един път предател - цял живот предател! Сган...."

Остава да видим до къде ще стигне падението на тези, които ни управляват и не е ли време да кажем – вън!?

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

  • Циганията на власт - 14:20, 16 май

    Mинистърът на казармения комунизъм МВРо-ротенфюрер ДС-"Иванушка" (екс-ДС-"Дончо") гюфто-АЛБИНОС (поради множеството кръвосмесителни връзки в катуна!) караДомуз (ЮЗУни-"д-р по международно право и международни отношения" без да е юрист, а долнопробен ВТУни-пропагандист) е внук на Къно-ЦИГАНИНА - милиционерски ПАЛАЧ от комунистическите концлагери! В кандидат-президентския дебат през 2016 с Трайчо Трайков http ://bit.ly/2zRaqvV , ДС-"Иванушка" НАГЛО ЛЪЖЕШЕ и МАНИПУЛИРАШЕ хвалейки се, че "дядо му бил в комунистически концлагер" и НИКОЙ не го попита както какъв е бил там?! Освен това ДС-"Иванушка" е син на БКП-номенклатурния член по пропагандата на постоянното присъствие (политбюро) на БЗНС (БКП-казионен) Дончо (ДС-"Иванов") Кънев караКачан (депутат от БЗНС-казионен в ВНС), при което фамилията караКачан е и в родствени връзки и непрекъснато покровотествана от делиорманския мангасар Пънчо Кубъдънъ (Бато)!

  • а ДУДУКА Е ДУХАЛНИК - 22:27, 02 май

    А Дудука е от 20 години духалник на който плаща да му надува окарината!... НИКИ ДУДУКА Е БЕЗДЕЛНИК И ХРАНТУТНИК НА ЕВРОПЕЙСКА ЗАПЛАТКА!.. НИЩО НЕ СТАВА ОТ НЕГО!

  • 1,2,3...9 - 19:52, 02 май

    Преди двадесетина години го видях лично на един купон, където въобще не му беше мястото, ама... Тогава той лижеше задника на Стефан Софиянски. И така повече от четвърт век - все в същата си роля!

Напиши коментар

Коментари