събота, 12 май 2018, 18:15 ч.

Само в Bnews

ПЪЛЕН СМЯХ! Партията на Валери Симеонов щяла да бори мафията чрез прмехване на преместваеми обекти! Не и хотелите на брега!(СНИМКИ)

BNews.bg

ПЪЛЕН СМЯХ! Партията на Валери Симеонов щяла да бори мафията чрез прмехване на преместваеми обекти! Не и хотелите на брега!(СНИМКИ)

Аргументите на въпросът им съвсем не са лишени от логика за трезво мислещите хора, които за съжаление все по-често напускат България.

Вчера най-мощния говорител на партията на Валери Симеонов гръмко обяви ще борим мафията чрез премахване на преместваемите обекти по брега на морето! Да се чуди човек има ли наивници в България, които да вярват на тези празни приказки? Ако има такива, то те трябва незабавно да се прегледат! Познавачи на идеологията на Симеоновата партия отдавна обясняват, че вицепремиера никога не се е борил и няма намерение  да се бори с мафията! Някои дори задават въпросът - дали пък мафията не е самия той?

Аргументите на въпросът им съвсем не са лишени от логика за трезво мислещите хора, които за съжаление все по-често напускат България. Мафията отдавна не развива дейността си чрез преместваеми обекти казват те! Мафията разполага с държавата и управляващите , част от които е и самия Симеонов?

Тогава това би означавало партията на Симеонов НФСБ да внесе закон за премахване на хотелите по брега на морето, които са изградени от мафиотски босове, но пък с такъв закон дали няма да пострада и самия Симеонов.Вероятно същия е забравил, че фирмата му СКАТ ТВ -ООД е осъдена за незаконно построена пристройка на хотел "Панорама", която години наред не е премахвеана? Ало, наивниците, още ли вярвате, че Симеонов и партията му мислят за вас и, че ще се борят срещу мафията?

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

  • фифи - 21:46, 12 май

    Е, тая "временна" постройка на Северния плаж на Несебър вероятно ще може да се премахне с няколко тона тротилов еквивалент... Не беше ли по-добре, вместо да строят такъв хотел на плажа, да възстановят стария ресторант "Фрегата", който изгоря, с истинска фрегата?!? И да махнат това грозно подобие на фрегата, което е до хотел Бургас?!!

Напиши коментар

Коментари