вторник, 15 май 2018, 13:49 ч.

Кой лансира натегачката?

СКАНДАЛНО: Мис Тигрова в политиката - Калина Крумова с достъп до секретна информация! В бранша ВЪЗМУТЕНИ: Без никаква експертиза е решила да се набута…

BNews.bg

СКАНДАЛНО: Мис Тигрова в политиката - Калина Крумова с достъп до секретна информация! В бранша ВЪЗМУТЕНИ: Без никаква експертиза е решила да се набута…

Бившата депутатка от „Атака” Калина Крумова продължава стремглавата си кариера в МВР като съветник на министър Валентин Радев, въпреки многобройните съмнения за връзки с лидера на „Килърите” Петър Стоянов-Сумиста. Наскоро, след няколко месечно проучване, тя е получила достъп до класифицирана информация.

Възмутени полицаи признаха, че това ще й даде много по-големи възможности за израстване във вътрешното ведомство. Куриозното е, че Крумова е била назначена като съветник по пътна безопасност-територия в която тя няма никаква експертиза. На това мнение са всички експерти, с които разговаряхме. „Навърташе се около фондация „Безопасни улици от Валя”, пише Фрогнюз.

Организираше концерти и правеше пиар. Това е нейният опит в тази област”, разказаха пред екипа ни източници от полицията в Бургас. Те допускат, че някой политик или действащ министър е помогнал на Крумова да се изстреля на тази длъжност в МВР. Те ни информираха, че бившата атакистка, която след това премина през доста партии в опит да продължи политическата си кариера, сега се готви на т. нар. „Европейско турне”. Целта била да се овладее европейския опит в областта на пътната безопасност. Казват, че Калина Крумова е определена за водач на групата.

В същото време без отговор остават и до днес въпросите, които са изпратени още през януари т. г. до вътрешния министър Валентин Радев. Медията ни отново ще ги постави на дневен ред, рискувайки управляващите по навик да се направян на „умряла лисица”.

1.   Проучена ли е  Калина Крумова за работа в МВР, на каквато процедура се подлагат всички служители? Какъв е резултатът от проверката?

2.  Защо проучването и за достъп до класифицилана информация се е проточило повече от обичайното?

3.   Установено ли е, дали като  депутат от „Атака”, е контактувала с  лица, осъдени на доживотен затвор без право на замяна за поръчкови убийства и рекет?

4. Знае ли се, дали Крумова е имала професионални или други отношения с бившия съветник от „Атака” Петър Стоянов-Сумиста, който според ВКС е лидер на организирана престъпна група за убийства? Ако това е направено, то какъв е резултата?

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

  • Observer - 12:39, 12 юни

    Такива примати предизвикват умиление и възхищение. Стремглаво ги колекционираме в политиката и в администрацията на държавата. Особено в МВР - там без "сочни" понички като тая властта няма да има разтуха. Да им е сладка!

Напиши коментар

Коментари