сряда, 16 май 2018, 10:05 ч.

От BLife

Ути Бъчваров: Не съм виждал баща си, след като насочи пистолет в главата ми

BNews.bg

Ути Бъчваров: Не съм виждал баща си, след като насочи пистолет в главата ми

Когато представя манджите си от малкия екран, Ути Бъчваров никога не натрапва на зрителите си претенцията да е голям готвач. Но всъщност е точно такъв. В многобройните си предавания по БНТ той демонстрира умения, на които биха завидели и най-изтънчените френски мастършефове. И с най-новия си тв проект - "Вкусната Европа", правнукът на големия наш актьор Стоян Бъчваров остава верен на философията си, че кулинарията е изкуство, което прави живота по-хубав и по-щастлив. И с най-новия си тв проект - "Вкусната Европа", правнукът на големия наш актьор Стоян Бъчваров остава верен на философията си, че кулинарията е изкуство, което прави живота по-хубав и по-щастлив. Пред в."Уикенд" Ути проговори за неща от личния му живот, детството и неговите родители.

"Израстнах само с майка си. Мама работеше в БНТ и покрай това съм имал възможността да израсна в телевизията с много специални хора. Не е пресилено да се каже, че тази медия е в родословието ми и по още една причина - понеже като студент съм бил асистент на Хачо Бояджиев", заяви той. Запитан дали баща му му е липсвал, водещият разкри: "Поради ред технически и философски разминавания баща ми не бе част от детството ми. Какво да направя, той така си бе решил... В крайна сметка не ми е липсвал, мама ми даде всичко. Тя бе страхотен човек - никога досега не съм чул лоша дума за нея от когото и да било". На въпрос каква е била последната му среща с баща му, той отвърна: "Беше пиян и ми насочи пистолет в главата. След тази случка повече не го видях".


 

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари