петък, 18 май 2018, 10:40 ч.

Само в Bnews

ПОРЕДНОТО ДОКАЗАТЕЛСТВО! ПатрЕотите отново показаха, че нямат капка срам!(СНИМКА)

BNews.bg

ПОРЕДНОТО ДОКАЗАТЕЛСТВО! ПатрЕотите отново показаха, че нямат капка срам!(СНИМКА)

Напрактика това лице отговаряше за броя на гласовете на българските турци изселници.

Имат ли срам патриотарите, питат стотици български граждани след вчерашните  публикации на Би Нюз? В наши публикации вчера осветихме две много интересни и прилежно крити истини за патриотарите.

Едната е, че програмата им е писана от човек на ДПС участвал в десетки афери, снимков материал, с който Би Нюз разполага говори за още по-сериозен дефицит на какъвто и да е било морал в средите на патриотарите. Както много от нашите читатели са забелязали не случайно избрахме датата 17 май, ден
в който свеждаме глави пред жертвите на баташкото клане.

Днес публикуваме една снимка на нея се кипри един от емблематичните кадри на ДПС- Енвер Хатипоглу. Този господин дълги години бе координатор на ДПС в Турция. Напрактика това лице отговаряше за броя на гласовете на българските турци изселници. Има обаче и нещо много по-интересно за тази личност.

Според самия него, той е четвъртия осъден на смърт атентатор на гара Буново, но е имал късмета да бъде разменен с турските служби. Правилно сте разбрали, за същата  гара Буново говорим, която бе обект на атентат извършен на 9-ти март 1985 година. Атентат, при който загиват седем невинни жертви, други девет са тежко ранени. Именно на 9 март всяка година патриотарите демонстрират своето най- цинично поведение чрез лъжливо
почитане на жертвите.Може ли да си най-близък приятел с един от атентаторите на тези свидни невинни жертви и да се правиш, че тъжиш за тях?

Защото на снимките с които разполагаме до същия този хубавец гордо се кипри в различни пози депутата-патриотар, обявен от  Валери Симеонов за основния автор на патриотарската програма, чрез която бяха излъгани хиляди българи да гласуват за тях.Нещо повече Симеонов гордо обявява приятеля на атентатора
за таен консултант, който умишлено бил държан в тайна.

От наши източници разбрахме, патриота Димитър Байрактаров след като разбира за тайния консултант незабавно напуска омерзен патриотите, като публично обявява, че листите с кандидат депутати са пълни с компрометирани лица.

Димитър Байрактаров явно е разбрал, че конците на патриотарите се опъват именно от ДПС, което буквално го е сринало при мисълта, че е бил неволен съучастник в тази грандиозна измама. Сякаш за да си отмъсти на Байрактаров , Симеонов поставя човекът на ДПС и пръв приятел на атентатора, именно на мястото в листата, на което е трябвало да бъде патриота Димитър Байрактаров! Какъв цинизъм само!? Как смятате, имат ли срам патриотарите?
 

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари